Motorcykelforsikring

Få et tilbud

Motorcykelforsikring

Få et tilbud
Mand på motorcykel i et sving

Fri kilometer

Du må køre alle de kilometer, du vil – uden at det ændrer din forsikringspræmie

Se alle dine fordele

Kør trygt afsted og mærk vinden med en fleksibel motorcykelforsikring

Så er det sikkert, fordi din motorcykel er meget mere end en måde at komme fra A til B. Det er både en livsstil og en passion, når du kører ud mod horisonten. Derfor skal du være rigtig forsikret.

Du skal som udgangspunkt have en lovpligtig ansvarsforsikring, der dækker dit erstatningsansvar, hvis du kommer til at skade andre eller deres ting. Derudover kan du sammensætte forsikringsløsningen, så den passer til netop dig, din motorcykel og dine behov. Du kan tilvælge både kaskoforsikring, redning i udlandet, autohjælp samt dækning af ekstraudstyr.

Lad os hjælpe dig med at finde den bedste dækning.

Motorcykelforsikringen indeholder

Ansvar

Dækker de skader, du forvolder med din motorcykel på andre mennesker, deres ting og køretøjer. Denne forsikring er lovpligtig.

Dækker som udgangspunkt i perioden 1. marts til 30. november. Hvis du vil have dækning ved kørsel hele året, kan dette tilvælges.

Tilvalg - hvis du vil være bedre dækket
Skader på din motorcykel (Kasko)

Kaskoforsikring dækker skader på din motorcykel ved påkørsel, brand, tyveri mv. Herunder dækkes ekstra udstyr op 15.587 kr. (2023-indeks).

Som udgangspunkt er kaskoforsikringen valgfri, men hvis du har optaget lån med pant i din motorcykel, er den ofte et krav fra panthaver.

Kaskoforsikringen kan kun tegnes for personer, der er fyldt 30 år. (Dog allerede fra 25 år, hvis du har en husforsikring hos os).

Redning og vejhjælp i udlandet er inkluderet i kaskoforsikringen

Din kaskoforsikring dækker også kaskoskader i udlandet, og indeholder en redningsforsikring via SOS International (rødt kort). Dermed kan du få din motorcykel repareret eller transporteret hjem, hvis uheldet er ude. 

Ekstra udstyrsdækning

Sikrer dig hvis din motorcykel er udstyret med ekstraudstyr for mere en 15.587 kr. (2023-indeks), så kan forsikringen udvides med det overskydende beløb. 

Brandforsikring

Brandforsikring dækker alene brandskader på motorcyklen og fastmonteret udstyr. 

Kørsel hele året

Hvis du ønsker at køre motorcykel hele året (og ikke kun fra marts til og med november), kan du tilvælge dette mod ekstra præmie. 

Autohjælp

Sikrer dig hjælp, hvis din motorcykel f.eks. ikke kan starte, er punkteret, skal bugseres til værksted, eller hvis din motorcykel løber tør for brændstof.

Se mere om autohjælp her.

Fakta og betingelser - hvis du vil vide endnu mere

Her kan du få styr på detaljerne i forsikringen.

Hvis du allerede er kunde, kan du få et overblik over dine forsikringer på Min side.

Vil du have et forsikringstilbud til din motorcykel?

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Værd at vide

Kan jeg overføre min anciennitet fra et andet selskab?

Du kan godt overføre din anciennitet fra et andet forsikringsselskab. Vi skal blot bruge oplysning om hvilket forsikringsselskab og policenummer.

Har jeg vejhjælp med i min motorcykelforsikring?

Du kan tilvælge Autohjælp sammen med din motorcykelforsikring. Så får du hjælp, hvis dit køretøj f.eks. ikke kan starte, er punkteret, skal bugseres til værksted, eller er løbet tør for brændstof. Vi arbejder sammen med SOS Dansk Autohjælp, så du er i gode hænder, hvis uheldet sker.

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået en skade?

Når skaden sker, så husk at få modpartens navn og registreringsnummer – tag evt. billeder af stedet og skaden – og noter navn og telefon på evt. vidner.

Herefter skal du anmelde din skade på Min Side eller på telefon 98 98 98 98 – så hjælper vi dig hurtig videre. De fleste køretøjsskader behandler vi inden for 24 timer.

Er jeg dækket af min ulykkesforsikring, hvis jeg kører motorcykel?

Kørsel på motorcykel og knallert er omfattet af ulykkesforsikringen. Men du skal være opmærksom på, at hvis du dyrker ekstremsport som f.eks. motorløb, så har du brug for tilvalgsdækningen Ekstremsport.

Hvordan skifter jeg forsikringsselskab?

Det er ret nemt at skifte forsikringsselskab, fordi vi klarer næsten det hele for dig. Der er 3 trin:

1) Vi gennemgår dine forsikringsbehov sammen – via telefon, møde eller mail.
2) Du får et forsikringstilbud, som du accepterer.
3) Vi klarer resten: Vi opsiger dine gamle aftaler, og tilmelder dig betalingsservice, hvis du ønsker det.

Få 15% i samlerabat

Kombiner din motorcykelforsikring med en indboforsikring og én af disse forsikringer: Hus, Sommerhus, Ulykke, Bil – så opnår du 15% i samlerabat.

Se flere kundefordele

Hos os er du aldrig alene

Det gælder uanset om du skal forsikre din virksomhed, din bolig, dit indbo, din bil, din fritidsinteresse, din rejse, din hund eller dig selv og din familie.

Vi er her for at hjælpe dig godt videre, når du har mest brug for det ved en skade eller et uheld, for i de situationer er det vigtigste ofte, at du ikke er alene. Næsten ligesom bamsen, der altid var der for dig, da du var barn.

Se filmen og genkend selv følelsen gennem alle livets faser – hos os er du aldrig alene.

Se film