Få fordele der giver tryghed i hverdagen

Når du skal forsikre alt det dyrebareste, hjælper vi dig med at sammensætte en forsikringsløsning, som passer til dine behov og ønsker. Ligesom du får hjælp til at komme videre, hvis uheldet eller skaden sker. 

Med i pakken får du rabatter og unikke fordele, der er med til at give dig endnu mere tryghed i hverdagen. For hos os er du aldrig alene.

Et kundeunivers af unikke fordele

* forudsætter at du har en indboforsikring.

Gode rabatter til dig, der er kunde hos os

Du får bl.a. 15% i rabat, hvis du samler dine forsikringer hos os. Du får adgang til webshop med rabatter ved skadeudbetalinger – og du får en bred vifte af rabatter på skadeforebyggende udstyr. Vælg selv, hvilke rabatter du vil gøre brug af: 

Få støtte til dit lokale fællesskab 

Vi tror på fællesskabet – både det vi har med vores kunder, og det vores kunder har med hinanden. Det er med til at sikre, at hos os er du aldrig alene.

Derfor har vi en pulje på 500.000 kr., der støtter lokale fællesskaber i hele Danmark. Som kunde kan du søge om op til 10.000 kr. til lige netop dit lokale fællesskab. 

Ansøg her

Forsikringer med fordele

Gratis online lægehjælp, mulighed for sundhedsforsikring, rabat på skadesforebyggende udstyr og meget mere.

Når du har dine forsikringer hos Sønderjysk Forsikring, sørger vi for, at du har de bedste muligheder for at undgå skader – og for at få repareret skaden hurtigst muligt, hvis uheldet er ude.
For hos os er du aldrig alene.

Vil du have et tilbud?

Vi sidder altid klar til at vejlede dig.

Ring til os

98 98 98 98

Eller kontakt os på din foretrukne måde

Book et onlinemøde Bliv ringet op