Sundhed for dig
og din familie

Få et tilbud

Sundhed for dig og din familie

Få et tilbud
Sundhed - familie i sofa. Trygge med en sundhedsforsikring.

Forsikring af
din sundhed

Hør mere

Få hjælp, når du har brug for det med tre forskellige sundhedsforsikringer* til dig og din familie. Det sikrer tryghed i tilfælde af skader i hverdagen og ved alvorlig sygdom, fordi du forsikrer din og familiens sundhed og velvære. Vi samarbejder med Dansk Sundhedssikring, så du er i gode hænder hele vejen. 

* Vær opmærksom på, at Sundhedsforsikringerne er et tilbud til dig, som er kunde hos Sønderjysk Forsikring i forvejen – eller til dig, der ønsker at få et tilbud på alle dine forsikringer. Dette giver dig adgang til særlige priser på tre forskellige sundhedsforsikringer. 

Sundhedsforsikringer

Basis sundhedsforsikring

Få behandlingsgaranti inden for 10 hverdage på de skader, du møder i hverdagen, adgang til privathospitaler, og børn op til 24 år er gratis medforsikret.

Læs mere

Alvorlig sygdom

Få mulighed for undersøgelse, second opinion og behandling i udlandet. Dækker udgifter til rejse, ophold, undersøgelse, medicin, efterbehandling m.m.

Læs mere

Familie360 aflastning

Ved alvorlig sygdom kan du få en kontaktsygeplejerske til at hjælpe dig og din familie gennem sygdomsforløbet, så I ikke står alene i sundhedsvæsenet.

Læs mere

Vil du høre mere eller have et tilbud?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Spørgsmål og svar om sundhedsforsikringerne

Hvem er Dansk Sundhedssikring?

Dansk Sundhedssikring er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer med 517.000 kunder. Deres sundhedsteam består af læger, sygeplejersker og andre sundhedsfaglige medarbejdere, der til dagligt sikrer, at alle kunder kommer nemt igennem det offentlige og private behandlingssystem.

Som kunde hos Sønderjysk Forsikring får du adgang til særlige priser på Basis Sundhedsforsikring, Alvorlig Sygdom og Familie 360 Aflastning.

Hvilken sundhedsforsikring skal jeg vælge?

Du bestemmer selv, om du vil have 1 eller dem alle 3, for de dækker forskellige situationer.

  • Basis sundhedsforsikring dækker de skader, du møder i hverdagen (men ikke alvorlig sygdom). Her er dine børn under 24 år medforsikret – og der er ingen aldersbegrænsning.
  • Alvorlig sygdom giver dig mulighed for at vælge den bedste behandling i udlandet ved alvorlig sygdom som f.eks. kræftbehandling, by-pass og transplantationer.
  • Familie360 aflastning giver dig mulighed for at være pårørende ved alvorlig sygdom og lade andre håndtere kontakten med sundhedsvæsenet m.m. Du kan vælge mellem 2 dækninger: Familien med 2 voksne og børn eller Familien med 4 seniorer, 2 voksne og børn.
Hvor hurtigt kan jeg blive dækket?

Kontakt os på tlf. 98 98 98 98, så hjælper vi dig med at blive oprettet, uanset hvilke af de tre sundhedsforsikringer du ønsker til dig og din familie.

Som udgangspunkt kan du blive oprettet fra den førstkomne 1. i en måned. Så hvis vi f.eks. taler med dig den 20. maj, kan du være oprettet fra den 1. juni.

Er det nødvendigt, når vi har et sundhedsvæsen i Danmark?

I Danmark har vi et offentligt sundhedsvæsen, som hjælper os, når vi har brug for det. De tre sundhedsforsikringer, som vi tilbyder i samarbejde med Dansk Sundhedssikring er et supplement til sundhedsvæsenet – en ekstra tryghed til dig og din familie, så giver adgang til hurtig undersøgelse og behandling.

  • Med Basis sundhedsforsikring får du f.eks. en behandlingsgaranti på 10 hverdage, og mulighed for at vælge privathospitaler.
  • Med Alvorlig sygdom får du adgang til at vælge behandling i udlandet.
  • Med Familile360 aflastning får du en kontaktsygeplejeske til rådighed, som vejleder dig og varetager kontakten med sundhedsvæsenet og det offentlige.
Hvor kan jeg finde yderligere information?

Du får adgang til Dansk Sundhedssikring‘s portal Mit DSS, hvor du kan se dine dækninger og betingelser på sundhedsforsikringen, tilmelde familie og oprette en skade, hvis du foretrækker at anmelde din skade online.

Ved oprettelsen modtager du et brev i din e-Boks med link til portalen. Du logger på med dit MitID.

Hvordan anmelder jeg en skade på en af de tre sundhedsforsikringer?

Alle skader på en af dine sundhedsforsikringer – Basis sundhedsforsikringAlvorlig sygdom eller Familie360 aflastning, skal anmeldes direkte ved Dansk Sundhedssikring, som udbyder forsikringerne.

Du anmelder din skade/lidelse til deres sundhedsteam ved at udfylde en online anmeldelse via din personlige profil på Mit DS-Sundhed. De anmeldte sager behandles hurtigt, ofte fra dag til dag.

Hvis din henvendelse drejer sig om en eksisterende sag, kan du kontakte Sundhedsteamet telefonisk i tidsrummet 9.00 – 17.00 på hverdage og 9.00 – 12.00 i weekenden.

Læs mere her.

Fleksible åbningstider

Dansk Sundhedssikring behandler skader alle ugens dage. Har du brug for akut psykologisk krisehjælp, kan de kontaktes hele døgnet.

Tlf. 70 20 61 21

Man – fredag | 8.00 – 17.00
Weekend og helligdage |  9.00 – 12.00

Ring til Dansk Sundhedssikring

Få gratis online lægehjælp

Med en indboforsikring hos Sønderjysk Forsikring får du gratis online lægehjælp via Hejdoktor. Det sikrer tryghed i din hverdag, for du kan kontakte en læge uanset, hvor du befinder dig – derhjemme og i udlandet. Så slipper du for telefonkø og ventetid. Det er en ekstra fordel, som ikke koster ekstra.

Læs mere om online lægehjælp

Har du brug
for hjælp?

Vi sidder altid klar ved telefonen til at vejlede dig.

Ring til os

98 98 98 98

Eller log ind på Min side

Log på Min side