Sundhed for dig
og din familie

Få et tilbud

Sundhed for dig og din familie

Få et tilbud
Familie - far, mor og datter sidder trygt i sofa med Familie360.

Få hjælp til alle
situationer

Hør mere

Du skal have tryghed, når du har ondt og brug for hjælp. Derfor hjælper vi dig med at blive dækket ind på din og familiens sundhed, både i forhold til skader i hverdagen og alvorlig sygdom.

Gennem et samarbejde med Dansk Sundhedssikring kommer du i gode hænder hele vejen. Som kunde hos Sønderjysk Forsikring får du adgang til særlige priser på tre forskellige sundhedsforsikringer.

Sundhedsforsikringer

Basis sundhedsforsikring

Giver dig behandlingsgaranti inden for 10 hverdage på de skader, du møder i hverdagen, adgang til privathospitaler, og børn op til 24 år er gratis medforsikret.

Læs mere

Alvorlig sygdom

Giver dig mulighed for behandling, undersøgelse eller second opinion i udlandet. Dækker udgifter til rejse, ophold, undersøgelse, behandling, medicin og efterbehandling.

Læs mere

Familie360 aflastning

Giver dig og familien aflastning ved alvorlig sygdom. En kontaktsygeplejerske hjælper og rådgiver jer gennem hele sygdomsforløbet, så I ikke står alene i sundhedsvæsenet.

Læs mere

Vil du høre mere eller have et tilbud?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Spørgsmål & svar

Hvem er Dansk Sundhedsforsikring?

Dansk Sundhedsforsikring er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikring med 517.000 kunder. Deres sundhedsteam består af læger, sygeplejersker og andre sundhedsfaglige medarbejdere, der til dagligt sikrer, at alle kunder kommer nemt igennem det offentlige og private behandlingssystem.

Som kunde hos Sønderjysk Forsikring får du adgang til særlige priser på Basis Sundhedsforsikring, Alvorlig Sygdom og Familie 360 Aflastning.

Hvilken sundhedsforsikring skal jeg vælge?

Du bestemmer selv, om du vil have 1 eller dem alle 3, for de dækker forskellige situationer.

  • Basis sundhedsforsikring dækker de skader, du møder i hverdagen (men ikke alvorlig sygdom). Her er dine børn under 24 år medforsikret – og der er ingen aldersbegrænsning.
  • Alvorlig sygdom giver dig mulighed for at vælge den bedste behandling i udlandet ved alvorlig sygdom som f.eks. kræftbehandling, by-pass og transplantationer.
  • Familie360 aflastning giver dig mulighed for at være pårørende ved alvorlig sygdom og lade andre håndtere kontakten med sundhedsvæsenet m.m. Du kan vælge mellem 2 dækninger: Familien med 2 voksne og børn eller Familien med 4 seniorer, 2 voksne og børn.
Hvor hurtigt kan jeg blive dækket?

Kontakt os på tlf. 98 98 98 98, så hjælper vi dig med at blive oprettet, uanset hvilke af sundhedsforsikringerne du ønsker til dig og din familie.

Som udgangspunkt kan du blive oprettet fra den førstkomne 1. i en måned. Så hvis vi f.eks. taler med dig den 20. maj, kan du være oprettet fra den 1. juni.

Er det nødvendigt, når vi har et sundhedsvæsen i Danmark?

I Danmark har vi et offentligt sundhedsvæsen, der tager hånd om os, når vi har brug for det. Sundhedsforsikringerne er et supplement til sundhedsvæsenet.

Med Basis sundhedsforsikring får du f.eks. en behandlingsgaranti på 10 dage, og mulighed for at vælge privathospitaler. Med Alvorlig sygdom får du adgang til at vælge behandling i udlandet. Med Familile360 aflastning får du en kontaktsygeplejeske, der rådgiver dig og varetager kontakten med sundhedsvæsenet og det offentlige.

Fleksible åbningstider

Dansk Sundhedssikring behandler skader alle ugens dage. Har du brug for akut psykologisk krisehjælp, kan de kontaktes hele døgnet.

Tlf. 70 20 61 21

Man – fredag | 08:00 – 17:00
Weekend og helligdage |  09:00 – 12:00

Ring til Dansk Sundhedssikring

Få adgang til gratis online lægehjælp

Med en indboforsikring hos Sønderjysk Forsikring får du gratis online lægehjælp via Hejdoktor. Det sikrer tryghed i din hverdag, for du kan kontakte en læge uanset, hvor du befinder dig – på herhjemme og i udlandet. Så slipper du for telefonkø og ventetid. Det er en ekstra fordel, som giver tryghed i hverdagen, uden at det koster dig yderligere.

Læs mere om online lægehjælp

Har du brug
for hjælp?

Vi sidder altid klar ved telefonen til at vejlede dig.

Ring til os

98 98 98 98

Eller log ind på Min side

Log på Min side