Indboforsikring

Få et tilbud

Indboforsikring

Få et tilbud
Indboforsikring - tryghed i hverdagen. Få gratis online lægehjælp og cybersikring. 15% i samlerabat.

Tryghed i hverdagen

Forsikring af husstandens indbo og ansvar til en god pris.

Se alle dine fordele

En uundværlig indboforsikring til hverdagen

Få tryghed til hverdagen. Hos os får du en indboforsikring, der er lidt mere end standard til en god pris. Indboforsikringen dækker dig og din husstands ting og ansvar. Forsikringen dækker bl.a. i tilfælde af brand, vandskade eller tyveri. Samtidig er du ansvarsforsikret, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller ødelægger deres ting. Kort sagt – en forsikring af dit indbo er uundværlig i din hverdag.

Hvad er inkluderet i indboforsikringen?

Med i forsikringen af dit indbo får du flere fordele, f.eks. gratis online lægehjælp, cybersikring og psykologisk krisehjælp. Det giver ekstra tryghed til alle ugens dage. Samtidig har du også tilvalgsmuligheder, så indboforsikringen kan sammensættes efter dine behov, f.eks. med en udvidet elektronikdækning eller rejseforsikring.

Rådgivning omkring skadesforebyggelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag rådgivning og tips direkte i indbakken omkring forebyggelse af skader i din bolig. Tilmeld nyhedsbrev.

Indboforsikringen indeholder

Indbo

Dækker mod skader såsom brand, vand, storm, tyveri, hærværk samt færdselsuheld (inden for den indbosum, der er nævnt i din police).

Ansvar

Dækker dig og din husstand mod erstatningskrav for skader på andre personer og andres ting eller dyr.

Retshjælp

Dækker dine udgifter til advokat i forbindelse med visse private retstvister efter bestemte regler. Se under betingelser.

Elskade

Dækker kortslutningsskader i elektroniske apparater som f.eks. hårde hvidevarer, radio, tv, mobiltelefoner, computere, tablets m.m.

Cybersikring

Dækker hjælp til at forebygge og bekæmpe online kriminalitet. Cybersikring består af online identitetssikring, web clean-up og cyberalarm. Læs mere.

Psykologisk krisehjælp

Dækker psykologisk bistand ved bestemte traumatiske hændelser som indbrud, trafikuheld, dødsfald m.m.

Læs mere om psykologisk krisehjælp.

Online lægehjælp

Med en indboforsikring hos Sønderjysk Forsikring har du gratis adgang til online lægehjælp via Hejdoktor, uanset hvor du befinder dig. Det gælder alle ugens syv dage, uden at du skal betale ekstra for det. Læs mere.

Tilvalg - hvis du vil være bedre dækket
Rejseforsikring

Med en indboforsikring har du mulighed for at tilvælge en rejseforsikring, der dækker hele husstanden. Du vælger, om rejseforsikringen skal gælde for ferierejser i: 

  • Lande i EU inkl. Norge, Island, Storbritannien, Lichtenstein og Schweiz
  • Hele verden

Vær opmærksom på, at rejseforsikringen ikke dækker rejser i Danmark.

Rejseforsikringen gælder f.eks. ved sygdom, hjemtransport, erstatningsferie, forsinket fremmøde, overfald og meget mere. Se beskrivelse af rejseforsikring.

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikringen dækker, hvis du bliver nødsaget til at aflyse din udlandsrejse pga. sygdom, ulykke eller død. Du er dækket for det beløb, som rejsearrangøren kan kræve betalt for afbestilt udlandsrejse. Læs mere.

Udvidet elektronikdækning

Med en udvidet elektronikdækning får du dækket skader på elektriske apparater i apparatets første 4 år ved pludselig skade og funktionsfejl. Det kan være reparation af mobiltelefoner, computere, tablets, hårde hvidevarer, køkkenmaskiner og andre ting, som du ikke kan undvære i hverdagen.

Ekstra cykeldækning og cykelkaskodækning

Via indboforsikringen er din almindelige cykel eller el-cykel dækket i tilfælde af tyveri, tilkøbt udstyr og brand (forudsat at der er en forsikringsgodkendt lås på cyklen). Har du brug for særlige dækninger, kan du tilvælge:

Ekstra cykeldækning: Hvis standard cykeldækning på din indboforsikring ikke er tilstrækkelig, kan summen forhøjes med en ekstra cykeldækning.

Cykel kaskoforsikring: Forsikringen kan udvides med en kaskoskadedækning på cykler med en max værdi af 60.000 kr. (gælder ikke BMX og mountainbikes).  

Glas- og kummedækning

Hvis du som lejer har ansvaret for brud, afskalning, ridsning og lignende på glas, glaskeramiske kogeplader, wc-kummer og cisterner, håndvaske m.v., kan du udvide forsikringen med en glas- og kummedækning.

Pludselig skade dækning

En pludselig skade er en skade, hvor årsag og virkning er øjeblikkelig og uventet. Årsag og virkning skal ske samtidigt og ikke over et tidsrum. F.eks. hvis du snubler på fortovet og taber dine briller, så de går i stykker, så kan brillerne blive erstattet, hvis du har en ”pludselig skadedækning”.

El-hjælpemidler

Tilvalg med el-hjælpemidler giver dig mulighed for at få medforsikret el-kørestol, el-scooter og andre el-drevne invalidekøretøjer.

Antennedækning

Hvis du som lejer ønsker at få dækket dine egne antenner og paraboler, er det muligt med en antennedækning.

Genstande uden forsikringssted

Denne giver dig mulighed for at få dækket golfudstyr og rideudstyr, der fast findes uden for forsikringsstedet. F.eks. udstyr der opbevares i klubhus eller rideskole.

Windsurfer og småbåde

Denne giver dig mulighed for, at windsurfere kan medforsikret.

Derudover kan standarddækningen for småbåde (både under og over 5,5 meters længde) udvides.

Se også bådforsikring her

Gravsteddækning

Hvis du ønsker at få dækning for skader på gravminder, gravmæler og planter som følge af brand, tyveri og hærværk, skal du vælge en gravstedsdækning.

Løsøre eller ansvar, fritidslandbrug

Har du et fritidslandbrug, kan du med en løsøre-dækning forsikre dit løsøre som f.eks. maskiner og redskaber.

Dækning og ansvar af mindre køretøjer

Du kan tilvælge en tillægsdækning i tilfælde af brand-, vand- og indbrudsskader – eller du kan tilvælge en ansvarsdækning – for disse køretøjer:
 

  • havetraktor 15-30 HK
  • motorcrosser – max 110 ccm
  • golfcar
  • ATV-køretøj – max 250 ccm
Fugle i voliere

Du kan udvide din forsikring, så du også får dækningen for fugle i voliere i tilfælde af brand-, vand- og tyveriskader.

Fakta og betingelser - hvis du vil vide endnu mere

Her kan du få styr på detaljerne i forsikringen.

  • Faktaark samler relevant information og giver dig et hurtigt overblik. Se faktaark for Indboforsikring.
  • Betingelser indeholder alle detaljerne i din forsikring. Se betingelser for indboforsikring.

Hvis du allerede er kunde, kan du få et overblik over dine forsikringer på Min side.

Vil du have et tilbud på en indboforsikring?

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Gratis online lægehjælp

Med i indboforsikringen får du gratis online lægehjælp via Hejdoktor – altid lige ved hånden, syv dage om ugen. Det er en ekstra skadesforebyggende fordel, som giver tryghed i en travl hverdag, uden at det koster dig ekstra. Samtidig slipper du for lange telefonkøer og ventetid i venteværelset.

Læs mere

Cybersikring der giver digital tryghed

Cybersikring er inkluderet i indboforsikringen og sikrer, at du og din husstand kan færdes i det digitale miljø sikkert og samtidig få hjælp i tilfælde af online kriminalitet. Cybersikring består af online identitetsikring, web clean-up og cyberalarm.

Læs mere

Spørgsmål og svar om indboforsikringen

Hvorfor er det god idé at have en indboforsikring?

Indboforsikringen er en sikkerhed for dig og din husstand, som er svær at undvære. Den giver tryghed til hverdagen.

Med en indboforsikring sikrer du husstandens værdier. Det omfatter blandt andet møbler, smykker, tøj, porcelæn, elektronik – herunder mobiltelefon, tablet og computer mv. Det er vigtigt at have en indboforsikring, for den dækker skader som er opstået ved f.eks. brand- eller vandskader eller ved indbrud. Hvis du fravælger en indboforsikring, har du ikke muligheden for at få erstatning i tilfælde af, at dine ting bliver beskadiget eller stjålet.

Indboforsikringen omfatter også en ansvarsdækning. Den dækker, hvis du kommer til at gøre skade på en anden person eller ødelægger andres ting.

Hvem dækker indboforsikringen?

Indboforsikringen dækker dig og din husstands værdier. Det vil sige familiemedlemmer, ægtefælle/samlever, hjemmeboende børn samt plejebørn, hvis de pågældende personer er tilmeldt Folkeregisteret på forsikringstagerens helårs-adresse.

Herudover dækker indboforsikringen børn under 21 år, som bor i egen bolig. 

Hvordan finder jeg ud af den samlede værdi for mit indbo?

Når du skal tegne en indboforsikring hos os, har vi brug for at vide, hvor høj forsikringssummen skal være. Forsikringssummen skal svare til den samlede værdi af det, du ejer.

Indbo er alle de ting, der falder ud af din bolig, hvis du vender det på hovedet – møbler, køkkenudstyr, tøj, inventar, malerier, computer, mobiltelefon, smykker, alkohol, haveredskaber, hobbyværktøj, havemøbler m.v.

Du får en god fornemmelse af, hvor høj din forsikringssum skal være ved at gennemgå alle boligens rum et ad gangen og noterer værdien på dine genstande. Søg på nettet for at finde værdien, hvis du er i tvivl. På den måde finder du ud af, at du ejer mere for en højere værdi end du regner med. Tag gerne billeder mens du er i gang, så du husker det hele, hvis uheldet er ude en dag.

Hvis du har brug for vejledning omkring, hvor høj en forsikringssum du har brug for, kan du kontakte os på tlf. 98 98 98 98. Så hjælper vi dig gerne.

Er min el-cykel dækket af indboforsikringen?

Ja, din el-cykel er dækket på lige vilkår som en almindelig cykel, som er 2% af forsikringssummen.

Skal jeg have en ny indboforsikring, hvis jeg flytter?

Din indboforsikring følger med, når du flytter. Vi får automatisk besked fra folkeregistret, men du skal huske at give os besked, hvis du er navne beskyttet eller har hemmelig adresse.

Hvis din indbosum ændrer sig, f.eks. fordi du får en ny hobby, så skal du huske at give os besked. Så er du sikker på, at din forsikringsdækning er korrekt. Kontakt os på tlf. 98 98 98 98 eller info@soenderjysk.dk

Kan jeg få 15% i samlerabat med en indboforsikring?

Ja, du får 15% i rabat på dine samlede privatforsikringer, når du kombinerer indboforsikringen med 2 af følgende forsikringer:

Du kan også slippe for selvrisikoen (op til 1.747 kr.) på din indboforsikring, hvis du DNA-mærker dine værdigenstande. Se flere fordele her.

Hvad koster en indboforsikring?

Prisen på en indboforsikring afhænger af flere forskellige faktorer, f.eks. af, om du vil have tilvalgsdækninger såsom udvidet elektronikdækning eller tilvælge en rejseforsikring.

I forbindelse med rejseforsikringen er der også en række tilvalgsmuligheder, som du skal tage stilling til. Læs mere.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på tlf. 98 98 98 98.

Hvordan foregår betalingen af indboforsikringen - og hvilke afgifter og gebyrer er der?

Du kan få et overblik over betaling, afgifter og gebyrer her.

Hvordan anmelder jeg en skade på min indboforsikring?

Hvis der er sket en skade på din indbo- eller ansvarsforsikring, kan du anmelde den via Min side. Læs mere her.

Få 20% rabat på DNA-mærkning til værdierne

Forebyg indbrud ved at DNA-mærke dine værdigenstande – så slipper du for selvrisikoen. Få 20% rabat på SelectaDNA-kit inkl. 4 cykel DNA-mærker.

Læs mere om DNA-mærkning

Forebyg skader året rundt

Hos os er du aldrig alene. Derfor har vi samlet vores bedste tips og gode råd til, hvordan du passer bedst på din bolig hele året rundt. Se en oversigt over vores årstidsbestemte artikler omkring forebyggelse af skader på din bolig og indbo.

Læs mere

Har du brug
for hjælp?

Vi sidder altid klar ved telefonen til at vejlede dig.

Ring til os

98 98 98 98

Eller log ind på Min side

Log på Min side