Bådforsikring

Bådforsikring

Livet til søs kan være afslappende og fyldt med frisk luft

Men hvis uheldet er ude, kan også det være forbundet med store økonomiske omkostninger. Med en ansvarsforsikring slipper du for disse bekymringer.

Hvis du ejer en motorbåd, speedbåd, vandscooter eller jetski, er ansvarsforsikringen lovpligtig. Ansvarsforsikringen dækker dit erstatningsansvar, hvis du med din båd kommer til at gøre skade på andre eller deres ting.

Når du er til søs, skal du altid medbringe din police, der er dit bevis på, at du har den lovpligtige ansvarsforsikring til din båd.

Sønderjysk Forsikring tilbyder bådforsikringer i samarbejde med Søassurance Danmark, der har 140 års erfaring i søforsikring.

Du skal som minimum have den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker dit erstatningsansvar, hvis du med din båd laver skade på andre eller andres ting.

Claus Dam / Salgsdirektør

Vil du have et tilbud på en bådforsikring?

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Hos os er du aldrig alene

Det gælder uanset om du skal forsikre din virksomhed, din bolig, dit indbo, din bil, din fritidsinteresse, din rejse, din hund eller dig selv og din familie. 

Vi er her for at hjælpe dig godt videre, når du har mest brug for det ved en skade eller et uheld, for i de situationer er det vigtigste ofte, at du ikke er alene. Næsten ligesom bamsen, der altid var der for dig, da du var barn.

Se filmen og genkend selv følelsen gennem alle livets faser – hos os er du aldrig alene.

Se film