Job og karriere

Hos Sønderjysk Forsikring er mulighederne mange. Vi er på en vækstrejse og har høje ambitioner for fremtiden.

Vi ønsker at give kunderne en af branchens bedste kundeoplevelser bl.a. gennem en helt særlig kundeservice, hurtig skadebehandling og de bedste kundevendte IT-løsninger i forsikringsbranchen. Det kræver, at vi spiller hinanden gode og arbejder sammen om at nå i mål. Det gør vi gennem et stærkt fællesskab og en kultur, der tager udgangspunkt i, at hos os er du aldrig alene også gælder internt.

Trivsel og arbejdsglæde

Medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde er alfa og omega. At du er glad og motiveret, er for os et vigtigt fundament for, at du kan udvikle dine kompetencer og nå i mål med dine opgaver. Hos Sønderjysk Forsikring tager vi ansvar for hinanden, giver et skulderklap eller en highfive til kollegaen, som har gjort et godt stykke arbejde, og vi giver en hjælpende hånd, når der er behov for det. For der skal være en sund balance mellem arbejdsliv og fritid. På den måde sikrer vi, at du og dine kollegaer er dedikerede omkring at yde en ekstra indsats og skabe de bedste resultater i fællesskab.

Uddannelse og udvikling

Vi gør en stor indsats for at finde de rigtige medarbejdere. Som medarbejder hos os, er det vigtigt, at dine kompetencer bliver brugt og udviklet – og vi prioriterer din uddannelse og træning, så du hele tiden er up-to-date. Samtidig har vi altid forventninger om, at du bidrager og er en del af kulturen i huset. Derfor skal du også selv være med til at skabe din hverdag.

Vil du være med på holdet?

Du bliver en del af et team med omkring 170 medarbejdere på en attraktiv arbejdsplads med forskellige lokationer. Vi har kundecentre i Aabenraa og Odense samt en afdeling i København. Hos os er der styr på forholdene – god pension, fælles frokostordning, sundhedsforsikring og en masse andre gode fordele.

Hos os er du aldrig alene

Vores kundeløfte er også vores kultur. For hvis vi kan gøre det internt, så kan vi også gøre det eksternt.

Derfor har vi bygget et ”kundeunivers” omkring vores kundeløfte. Herigennem sikrer vi oplevelsen, hos os er du aldrig alene, når kunderne er i kontakt med os. Samtidig med at vi internt udvikler os, lærer af vores erfaringer og sammen bliver endnu bedre.

Kundeuniverset, der består af flere spor, indeholder bl.a. tiltag i forbindelse med kundebetjening, servicekoncept, digitale værktøjer, produkter og processer, samt fællesskabet med hinanden.

Se mere om kundeløftet

Sønderjysk Forsikring i hele landet

Sønderjysk Forsikring er dit forsikringsselskab, som altid hjælper dig godt videre, når du har haft en skade eller et uheld, uanset hvor i Danmark du bor.

Hver dag gør vi os umage for at give ”lidt ekstra” – både overfor dig som kunde og samarbejdspartner, men også overfor hinanden – fordi vi tror på, at det er i fællesskabet og i samspillet med hinanden, at vi finder de bedste løsninger.

Se mere om os

Vi lægger stor vægt på personlige egenskaber, derfor vil vi gerne have en ansøgning fra dig, uanset om du har en baggrund fra forsikringsbranchen eller ej.

Frank Abel / Adm. direktør

Værd at vide

Hvordan foregår ansættelsesprocessen?

Du finder alle vores ledige stillinger her. I stillingsopslaget er angivet, hvordan du sender din ansøgning til os.

  • Du får en bekræftelse, når vi har modtaget din ansøgning.
  • Efter endt ansøgningsfrist gennemgår vi ansøgningerne og kalder relevante kandidater til samtale.
  • Normalt afholder vi 2 samtaler. Ved den første samtale skal vi blot ”kigge hinanden an”. Mens den anden samtale indeholder test og mere uddybende samtale.
  • Herefter beder vi normalt om et par referencepersoner.
  • Hvis du får jobbet tilbud, vil forløbet blive afsluttet med lønaftale og kontrakt.
  • Alle ansøgere får besked, så snart forløbet er afsluttet
Hvordan er første arbejdsdag?

Du skal føle dig velkommen, når du starter hos os. Derfor sørger vi for, at du får et introduktionsprogram, der sikrer, at du kommer godt i gang, får mødt dine kollegaer og får oplæring i systemer, opgaver m.v. Og bare rolig, der er masser af søde kollegaer til at guide dig undervejs.

Hvordan håndterer I mine data, når jeg søger job hos jer?

Se mere om behandling af persondata og persondatapolitik her.

Hvilke personalegoder er der hos Sønderjysk Forsikring?

Ud over at du bliver en del af et team, hvor samarbejde og hjælpsomhed er hverdag, og hvor smilet kommer let, så har vi også en række personalegoder.

Du får kantineordning med sund mad hver dag, fitnessrum, sundhedsforsikring, festlige arrangementer, attraktiv pensionsordning og gode priser på dine egne private forsikringer.

Har Sønderjysk Forsikring praktikpladser?

Ja, vi har løbende praktikanter. Hold øje med nye praktikmuligheder her.