Job og karriere

Hos os er mulighederne mange, for vi vækster, og vi har høje ambitioner. Vi vil give kunderne en af branchens bedste kundeoplevelser bl.a. gennem en unik kundeservice, hurtig skadebehandling og de bedste kundevendte IT-løsninger i forsikringsbranchen. Og det kræver, at alle spiller hinanden gode.

Vi gør en stor indsats for at finde de rigtige medarbejdere, så dine kompetencer bliver brugt og udviklet – og vi prioriterer din uddannelse og træning, så du hele tiden er up-to-date både fagligt og personligt. Samtidig har vi altid forventninger om, at du bidrager og er en del af kulturen i huset. Og derfor skal du også selv være med til at skabe din hverdag.

Du bliver en del af et team med ca. 160 medarbejdere. Vi har et stærkt fællesskab og en kultur, hvor vi hjælper hinanden og når i mål sammen. Vi er en attraktiv arbejdsplads med styr på forholdene, god pension, fælles frokostordning, sundhedsforsikring og en masse andre gode fordele.

Vil du være med på holdet?

Sønderjysk Forsikring i hele landet

Sønderjysk Forsikring er dit forsikringsselskab, der giver tryghed og nærvær i hverdagen, for både privat- og erhvervskunder, uanset hvor i Danmark du bor.

Vi er født og opvokset i Sønderjylland for mere end 160 år siden, og har gennem tiden udvidet vores aktiviteter, så vi i dag er landsdækkende. Vi er ambitiøse, og vi vækster – samtidig gør vi os umage for at give vores kunder en personlig og nærværende service.

Se mere om os

Vi lægger stor vægt på personlige egenskaber, derfor vil vi gerne have en ansøgning fra dig, uanset om du har en baggrund fra forsikringsbranchen eller ej.

Frank Abel / Adm. direktør

Frank Abel - Administrerende direktør

Værd at vide

Hvordan foregår ansættelsesprocessen?

Du finder alle vores ledige stillinger her. I stillingsopslaget er angivet, hvordan du sender din ansøgning til os.

  • Du får en bekræftelse, når vi har modtaget din ansøgning.
  • Efter endt ansøgningsfrist gennemgår vi ansøgningerne og kalder relevante kandidater til samtale.
  • Normalt afholder vi 2 samtaler. Ved den første samtale skal vi blot ”kigge hinanden an”. Mens den anden samtale indeholder test og mere uddybende samtale.
  • Herefter beder vi normalt om et par referencepersoner.
  • Hvis du får jobbet tilbud, vil forløbet blive afsluttet med lønaftale og kontrakt.
  • Alle ansøgere får besked, så snart forløbet er afsluttet
Hvordan er første arbejdsdag?

Du skal føle dig velkommen, når du starter hos os. Derfor sørger vi for, at du får et introduktionsprogram, der sikrer, at du kommer godt i gang, får mødt dine kollegaer og får oplæring i systemer, opgaver m.v. Og bare rolig, der er masser af søde kollegaer til at guide dig undervejs.

Hvordan håndterer I mine data, når jeg søger job hos jer?

Se mere om behandling af persondata og persondatapolitik her.

Hvilke personalegoder er der hos Sønderjysk Forsikring?

Ud over at du bliver en del af et team, hvor samarbejde og hjælpsomhed er hverdag, og hvor smilet kommer let, så har vi også en række personalegoder.

Du får kantineordning med sund mad hver dag, fitnessrum med personlig træner, sundhedsordning med adgang til Mølholm, festlige arrangementer, attraktiv pensionsordning og gode priser på dine egne private forsikringer.

Har Sønderjysk Forsikring praktikpladser?

Ja, vi har løbende praktikanter. Du kan sende din ansøgning til ansoening@soenderjysk.dk

Husk at angive, hvad du søger praktik indenfor samt hvilken periode.