Bliv vores næste praktikant og få erfaring til CV’et

Læser du en finansbachelor med speciale i forsikring? Og ønsker du at komme i praktik, hvor du får masser af praktisk erfaring til CV’et? Som finansbachelor praktikant i Sønderjysk Forsikring bliver du en del af et stærkt og sundt fællesskab, hvor vi løfter i flok med et fælles værdigrundlag. Hos os får du en spændende og varieret hverdag med masser af ansvar, og du kan se frem til at blive personligt og fagligt udfordret.

Hvordan ser et finansbachelor praktikforløb ud i Sønderjysk Forsikring?

Som praktikant i Sønderjysk Forsikring kan du glæde dig til at prøve kræfter af inden for forsikringsfaget. Du kommer til at arbejde med rigtige opgaver, rådgive kunder og sælge skræddersyede forsikringer, som matcher kundernes behov og ønsker. Desuden får du kompetencer til at kommunikere med kunderne og yde en professionel service over for dem. Samtidig kan du få masser af inspiration og vejledning til dit bachelorprojekt.

Fra dag 1 får du en kontaktperson tilkoblet, så du løbende kan få sparring.

Her bliver du lyttet til og får ansvar

”Der er et solidt fællesskab i huset og en sund kultur, hvor du bliver værdsat. Som finanspraktikant får du et grundigt kendskab til alle arbejdsområderne samtidig med, at du hurtigt bliver kastet ud i opgaverne og får ansvar på lige fod med dine kolleger.”
Søren, Finansbachelor praktikant august 2019

Søren blev færdiguddannet finansbachelor i 2021 og er efterfølgende fastansat som kunderådgiver.

Få masser af udviklingsmuligheder

“Det er vildt, hvor meget du egentlig får lov til at arbejde med på fem måneder. Jeg var tilknyttet skadeafdelingen for auto og blev involveret i alt, hvad der har med autoskade at gøre. Jeg blev mødt af søde, i mødekommende kollegaer, som gav mig tillid og plads til at udvikle mig. Praktikforløbet har klart været et springbræt for min karriere, for jeg har jo opbygget et helt specielt netværk her.”
Charlotte, Finansbachelor praktikant i august 2018. 

Efter praktikforløbet fortsatte Charlotte som studentermedhjælper, og i 2020 blev hun fastansat som Skadebehandler i Autoskade. 

Blev du nysgerrig?

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere! 

Vi er altid klar på at besvare dine spørgsmål. Ring eller skriv til os:

Tlf. 98 98 98 98

info@soenderjysk.dk