Hos os er du aldrig alene

Klik på filmen for at få lyd på.

Husker du følelsen fra barndommen, når du havde din yndlingsbamse hos dig? Du var aldrig alene. Bamsen var den, du altid kunne stole på og som lyttede og gav dig følelsen af tryghed, så du havde en at dele det hele med. En god ven, der aldrig svigtede og altid hjalp dig godt videre. 

Det er lige præcis sådan, vi ønsker, at det skal føles som kunde hos Sønderjysk Forsikring. Derfor tager vi selvfølgelig altid telefonen hurtigt, når du ringer. Vi rådgiver dig om dine forsikringer og om god skadeforebyggelse, og vi behandler altid din skadeanmeldelse effektivt. Er det helt akut, kan du få fat på os døgnet rundt, for det allervigtigste er, at du føler dig tryg og kommer godt videre.

Vi er der for dig, når du har en skade – og når du ikke har. Det er dét, vi mener, når vi siger hos os er du aldrig alene. Og vi dækker hele landet.

Hos os er du aldrig alene – et ambitiøst kundeløfte

Vores kundeløfte forpligter. Derfor har vi bygget et helt univers omkring det, hvor vi sikrer oplevelsen af, at hos os er du aldrig alene, samtidig med at vi udvikler os, lærer af vores erfaringer og bliver endnu bedre i fællesskab.

Kundeuniverset, der består af flere spor, indeholder bl.a. tiltag i forbindelse med kundebetjening, servicekoncept, digitale værktøjer, forsikringsprodukter, skadeforebyggelse og fællesskabet med dig som kunde.

Se mere om os

Endnu bedre dag for dag

Det skal være nemt for dig at føle dig tryg i hverdagen. Derfor arbejder vi hver eneste dag på at gøre det endnu bedre. Vi har en klar strategi, som baner vejen bl.a. for den digitalisering og automatisering, der giver dig de bedste digitale værktøjer og hurtig kundebetjening samt skadebehandling. Vi udvikler og tilpasser løbende vores produkter til alle livets faser, så du altid kan få fleksible produkter, der passer til dig og dit liv. Men vi arbejder også på eksempelvis at opbygge tiltag og samarbejdsaftaler, der gør det nemmere for dig at forebygge skader, og muligt for os at hjælpe dig godt videre.

Se mere om os

Forsikringer til livets faser

Du skal leve dit liv, som du har lyst til. Derfor kan dine forsikringer selvfølgelig tilpasses individuelt efter livsstil, interesser og hvor i livet du befinder dig.

Så hvis du nu har lyst til at rejse verden rundt, skal du bare gøre det. Så længe du husker bamsen, så du ikke føler dig alene.

Se alle forsikringer

Du kan altid få fat i os

Uanset om du ønsker et tilbud, om forsikringen skal opdateres, om du har haft nogle småskader, eller om du bare har været uheldig. Selv hvis det er akut midt om natten! Bare ring på tlf. 4 x 98 og lad os hjælpe dig godt videre, så er du aldrig alene. 

Skal vi ringe til dig?

Vi hjælper dig hurtig videre – uanset om du ønsker et tilbud eller blot har et spørgsmål. Udfyld formularen, så kontakter vi dig. 

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her