Bliv elev og kickstart din karriere hos Sønderjysk Forsikring

Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor du bliver udfordret fra dag 1

Vil du arbejde i en finansiel organisation med højt til loftet, og hvor der er plads og mulighed for masser af faglig og personlig udvikling? Har du færdiggjort en gymnasiel uddannelse (STX, HHX, HTX eller HF)?

Som finanselev i Sønderjysk Forsikring bliver du en del af et stærkt og sundt fællesskab, hvor vi løfter i flok med et fælles værdigrundlag. Hos os får du en spændende og varieret hverdag med masser af ansvar.

Hvordan er elevuddannelsen skruet sammen hos Sønderjysk Forsikring?

Elevuddannelsen varer 2 år, og i løbet af den tid vil du få et unikt kendskab til forsikringsbranchen. Der veksles mellem praktik og skole. Størstedelen af tiden har du din daglige gang i Sønderjysk Forsikring, hvor du kommer rundt i alle relevante afdelinger og indgår på lige fod med dine kolleger. Undervejs vil du få spændende undervisning på skolebænken, som du efterfølgende får rig mulighed for at bruge i praksis hos os.

Du kommer til at arbejde med rigtige opgaver. Du lærer at rådgive kunder, behandle forsikringssager og sælge skræddersyede forsikringer, som matcher kundernes behov og ønsker. Desuden får du kompetencer til at kommunikere med kunderne og yde en professionel service over for dem.

Du får en mentor tilkoblet, som sikrer, at du får nye udfordringer samtidig med løbende opfølgning. Din mentor er også den kollega, der løbende kan hjælpe og give dig sparring.

Efter endt uddannelse venter der gode karrieremuligheder og videreuddannelse hos Sønderjysk Forsikring.

Her får du ansvar fra første dag

”Det unikke her er, at du får lov til at komme rundt i alle afdelinger og arbejde med både privat og skade. Det får du typisk ikke chance for andre steder. Du bliver udfordret og får ansvar fra dag 1, og det er bare noget særligt, at du må arbejde med alle typer af opgaver.”
Nikolaj, finanselev 2017-2019

Efter sin elevtid blev Nikolaj fastansat som Fagansvarlig for Privat.

Der er ikke langt fra idé til handling

“Det er fedt, at organisationsstrukturen er flad. Hvis du har nogle idéer til forbedringer eller ændringer, så bliver du hørt. Det skal ikke gå gennem flere ledere og afdelinger. Her er åben kommunikation, og du bliver vist en tillid, som giver masser af motivation til at klø på og udvikle nye færdigheder.”
Thomas, finanselev 2019-2021

Efter sin elevtid blev Thomas fastansat som Fagansvarlig for Erhverv.

Få et bredt kendskab til forsikringsfaget

“Sønderjysk Forsikring er en supergod arbejdsplads, hvor du bliver modtaget med åbne arme. Her bliver du en del et særligt fællesskab, hvor vi hjælpes ad med at løfte opgaverne.”
Hans Henrik, finanselev 2020-2022

Efter sin elevtid blev Hans Henrik fastansat som Policemedarbejder.

Blev du nysgerrig?

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere! 

Vi er altid klar på at besvare dine spørgsmål. Ring eller skriv til os:

Tlf. 98 98 98 98

info@soenderjysk.dk 

Har du brug
for hjælp?

Vi sidder altid klar ved telefonen til at vejlede dig.

Ring til os

98 98 98 98

Eller log ind på Min side

Log på Min side