bil.png

Bilforsikring

Biler er forskellige, og det er mennesker også. Derfor beregner vi prisen på din bilforsikring ud fra dine behov og dit ståsted i livet. I samarbejde med dig.

Fleksibel forsikring - tilpasset dine behov

Hos os får du en fleksibel bilforsikring, som kan tilpasses dig og dine behov - lige der, hvor du er livet. Vi ved nemlig godt, at frihed er en stor del af det at have bil. Derfor har vi sammensat en basispakke med bl.a. fri kilometer og frit værkstedvalg i Danmark. I tilknytning til basispakken har vi en række tilvalgsdækninger, som skal sikre, at du kan få lige nøjagtig den dækning, som du har behov for. 

Ansvarsforsikringen er lovpligtig, men du finder både bilkasko, autohjælp og ekstraudstyrsdækning hos os. Og har du f.eks. svært ved at undvære bilen i dagligdagen, så giver vores afsavnsdækning dig 633 kr. (2019) pr. dag bilen er på værksted - dog højest i 10 dage. Så kan du få dækket udgifter til anden transport f.eks. lejebil. Uanset din alder, din biltype og din erfaring får du en bilforsikring helt uden bonustab ved skader. 

Solid forsikring til både erfarne - og de unge

Din bilforsikring beregnes ud fra din alder og anciennitet. En bilforsikring til unge er derfor ofte lidt dyrere end bilforsikring til personer med mere erfaring. Læs om nogle af vores løsninger til dig via vores behovsguide her. Som ung kan du desuden få et års gratis anciennitet til din bilforsikring, hvis du deltager i kørekurset Fart med Fornuft

Har du lyst til at vide mere om, hvordan du kan drage fordel af en bilforsikring hos os? Kontakt os endelig til en uformel snak om dine muligheder.

Ja tak. Jeg vil gerne ringes op

Ja tak. Jeg vil gerne sende en besked til jer

 

Du kan også læse mere i vores forsikringsbetingelser.

Nedenfor kan du læse mere om vores dækninger og tilvalgsdækninger.

Dækninger og mulige tilvalgsdækninger i vores bilforsikring:

 • Ansvarsforsikring til bil - lovpligtig

  Ansvarsforsikringen dækker de skader, du forvolder på andre mennesker eller deres ting med din bil. Denne forsikring er lovpligtig.

 • Kaskoforsikring til bil - tilvalg

  Kasko er valgfri og dækker skader på din bil ved påkørsel, brand, tyveri, stenslag m.v.

  Læs mere om kasko til bil her

 • Redning og kørsel i udlandet - standard i kasko

  Din kaskoforsikring dækker også reparation eller hjemtransport ved skader i udlandet. Den indeholder desuden en redningsforsikring via SOS-international eller det røde kort. 

  Kører du i udlandet, anbefaler vi, at du bestiller et grønt kort hos os i god tid, inden du tager afsted. Kortet dokumenterer, at din bil er ansvarsforsikret.

  Hvis din bil tillige er kaskoforsikret, kan du rekvirere et Rødt kort, som er dokumentation for, at din bil er kaskoforsikret og indeholder en redningsforsikring. 

  Bestil det røde og grønne kort her

 • Udvidet glasskadedækning til bil - tilvalg

  Den udvidede glasskadedækning dækker skader på bilens ruder, spejlglas, spejlhus, lygteglas og panoramatag.

 • Bilafsavn - tilvalg

  Du får en kontant erstatning til leje af bil. Beløbet er 612,- pr. dag. Maks. 10 dage ved reparation af dækningsberettiget kaskoskade og HELT op til maks. 33 dage, når der er tale om tyveri af din bil. Du bestemmer selv, hvordan pengene skal bruges, og hvor du lejer din bil. Ved en totalskade får du udbetalt et større éngangsbeløb.

 • Autohjælp - tilvalg

  Vi anbefaler, at du tegner Autohjælp sammen med din bilforsikring. Den sikrer dig hjælp, hvis din bil f.eks. ikke kan starte, er punkteret, skal bugseres til værksted, eller hvis din bil løber tør for brændstof.

  Sønderjysk Forsikring samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, som er en af Danmarks største redningsorganisationer.

  Læs mere om Autohjælp her

 • I øvrigt

  Du kan læse mere om vores bilforsikring i forsikringsbetingelserne. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 74 42 75 00 – også for at få et tilbud på din forsikring.


icon_House.png

Dit hjem er i trygge hænder hos os. Vi er altid klar med gode råd og vejledning om hvordan du passer bedst på din investering.

Læs mere
campingvogn.png

Er dit mobile hjem dækket?

Læs mere
indbo.png

Vores indboforsikring er ikke bare standard. Den indeholder bl.a. ID-sikring og psykologisk krisehjælp.

Få gode råd
icon_brand.png

Besøg en af vore kundecentre i Aabenraa, Esbjerg, Sønderborg eller Odense.

Find os

Med en indboforsikring hos os er du som udgangspunkt også dækket på skirejsen i Europa.

Læs mere

Saml dine forsikringer og få 15% rabat.

Læs mere