Kør trygt med en forsikring til din elbil, hybridbil eller plug-in hybridbil

Med Sønderjysk Forsikrings bilforsikring til el-, hybrid- eller plug-in hybridbil er du godt dækket.
Som ejer af en af disse biler har du andre udfordringer og bekymringer end bilister, som kører i benzin- eller dieseldrevne biler. Derfor kan Sønderjysk Forsikrings bilforsikring til el- og hybridbiler skræddersyes, så den opfylder dine behov, og du kan køre sikkert afsted.

Du har som minimum brug for den lovpligtige ansvarsforsikring, men du bør overveje, om du vil supplere din bilforsikring med en kaskodækning. Med en kaskodækning er du dækket for skader på både bil og batteri ved trafikuheld, skader på ladekabler, ved hærværk, tyveri eller anden pludselig skade, som ikke skyldes slitage, kortslutning eller mekaniske fejl.

 

Med bilforsikringen inkl. en ansvars- og kaskoforsikring får du:

  • Fri km
  • Hurtig skadesbehandling
  • Førerulykkesdækning
  • SOS-redningsdækning når du kører i udlandet
  • Gratis reparation af stenslag i forruden

Ladeboks er dækket af bygningsforsikring

Hvis du har fastmonteret ladeboksen til din el- eller hybridbil på din ejendom, så er ladeboksen dækket via forsikringen. Det gælder, såfremt du har tegnet en husforsikring, bygningsforsikring eller sommerhusforsikring hos Sønderjysk Forsikring.

Forsikringen dækker ladeboksen ved brand, kortslutning, vejrskader, tyveri, hærværk og pludselige skader, f.eks. ved påkørsel.

Husk at tilvælge autohjælp

Med autohjælp kan du hurtigt komme videre, hvis din elbil løber tør for strøm på farten. Det giver dig sikkerhed til køreturen.

Vi samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, som bl.a. kan hjælpe dig videre til den nærmeste ladestation.

Læs mere om autohjælp

Hør mere om forsikring til din bil

Kontakt os på tlf. 98 98 98 98

Læs mere om bilforsikringen

Rødt Kort og Grønt Kort

Du skal have helt styr på sikkerheden, når du rejser på bilferie. Det røde kort og det grønne kort er to beviser, som er vigtige at have på plads inden ferien starter. Du skal kunne dokumentere, at du kører i din egen bil, og at den er ansvarsforsikret.

Læs mere

Har du brug
for hjælp?

Vi sidder altid klar ved telefonen til at vejlede dig.

Ring til os

98 98 98 98

Eller log ind på Min side

Log på Min side