Forebyg skader

Nogle gange skal der ikke så meget til. Et par gode råd, en lille indsats og sund fornuft er ofte nok til at slippe for en række skader i virksomheden.

Herunder får du vores ”guide til sikkert erhverv”. Her finder du rådgivning til forebyggelse af skader samt til et sikkert arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Vil du have flere tips og råd til, hvordan du minimerer risikoen for skader – og et tilbud på dine forsikringer, så du er forberedt, hvis skaden alligevel sker – så er du velkommen til at booke et møde med en erhvervsassurandør. Vi er her for at hjælpe dig.

Hos os er trygheden altid nær.

Jo bedre vi er til at forberede os og forebygge skaderne – jo mindre er risikoen for at noget går galt. Med ”guide til sikkert erhverv” er det vores hensigt at hjælpe dig godt på vej.

Claus Dam / Salgsdirektør

Claus Dam - Salgsdirektør

Få et tilbud til din virksomhed

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

ID-sikring til din virksomhed giver tryghed i hverdagen

Som erhvervskunde er ID-sikring til din virksomhed en gratis service. Dermed kan du få hjælp til at forebygge, opdage og begrænse misbrug af din virksomheds oplysninger.

Se ID-sikring her

DNA-mærkning er med til at forebygge tyveri og indbrud

Hvis du DNA-mærker din virksomheds værdier, bliver det mindre attraktivt for indbrudstyven at komme på besøg. Dét er med til at forebygge indbrud.

Se DNA-mærkning

Få den rigtige løsning fra start

Vi hjælper dig med at sammensætte den forsikringsløsning, der passer til din virksomhed.

Se mulighederne