bil.png

Autohjælp

Åh nej – din bil vil ikke starte og skal bugseres på værksted. I den slags tilfælde er det godt at have tegnet autohjælp, så du hurtigt kan komme tilbage på sporet. Eller tænk hvis bilen punkterede eller måske løb tør for brændstof?

Hos Sønderjysk Forsikring anbefaler vi, at du tegner Autohjælp sammen med din bilforsikring. Så er du sikret hjælp og er dækket mod udgifter, hvis din bil pludselig ikke vil, som du vil. Hos os finder du pålidelig vejhjælp og en fleksibel bilforsikring, der tilpasses efter din bil og dine behov. Lad os hjælpe dig med at komme videre – helt uden besvær.

En autohjælpsforsikring dækker i følgende situationer:

Autohjælpsforsikringens formål er at sikre dig hjælp, hvis din bil volder problemer og f.eks. skal transporteres ved driftsstop/uheld eller ikke vil starte en kold vintermorgen.

  • Starthjælp ved startsvigt

  • Hjulskift

  • Brændstofudbringning

  • Døroplukning, hvis dette kan gøres forsvarligt

  • Bjærgning ved udskridning eller fastkørsel

  • Transport af køretøjet i forbindelse med driftsstop

  • Færdselsskade f.s.v.a. nødvendig transport, som ikke er dækket af køretøjets kaskoforsikring

  • Persontransport i forbindelse med driftsstop/færdselsuheld

  • Patient/hjemkørsel af køretøjet og passagerer ved akut opstået sygdom/tilskadekomst

  • Campingvogn eller trailer, som er efterspændt den autohjælpsforsikrede bil er automatisk meddækket, når denne benyttes privat. Dette uanset om det er din egen eller den er lånt eller lejet.

Med en autohjælpsforsikring er du sikret hurtig hjælp, når uheldet er ude, idet det tilstræbes at være fremme senest en time efter rekvirering. Samtidig forsøges problemet udbedret på stedet, hvilket bl.a. muliggøres af, at redderne ofte har en baggrund som automekanikere eller lignende. Hermed sikres det i vid udstrækning, at du hurtigt kan komme videre med de færrest mulige gener.

Ved kørsel i udlandet anbefaler vi, at du i god tid rekvirerer et Grønt kort hos os. Dette kort er dokumentation for, at din bil er ansvarsforsikret. Hvis din bil tillige er kaskoforsikret, kan du rekvirere et Rødt kort, som er dokumentation for, at din bil er kaskoforsikret og indeholder en redningsforsikring. Du kan også downloade en app med det røde kort m.m.

Sønderjysk Forsikring samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, som er en af Danmarks største redningsorganisationer. SOS Dansk Autohjælp har 45 lokale stationer fordelt over hele landet, og organisationen råder over mere end 350 specialbyggede redningskøretøjer, som køres af rutinerede autoreddere.

Med en Autohjælpsforsikring får du for en beskeden årspræmie adgang til at kunne rekvirere SOS Dansk Autohjælp på deres alarmnummer, når du har allermest brug for det.


icon_House.png

Dit hjem er i trygge hænder hos os. Vi er altid klar med gode råd og vejledning om hvordan du passer bedst på din investering.

Læs mere
campingvogn.png

Er dit mobile hjem dækket?

Læs mere
indbo.png

Vores indboforsikring er ikke bare standard. Den indeholder bl.a. ID-sikring og psykologisk krisehjælp.

Få gode råd
icon_brand.png

Besøg en af vores filialer i Aabenraa, Esbjerg, Haderslev, Kolding, Sønderborg, Tønder eller Odense.

Find os

Med en indboforsikring hos os er du som udgangspunkt også dækket på skirejsen i Europa.

Læs mere

Saml dine forsikringer og få 15% rabat.

Læs mere