Autosource Group er ny partner

Sønderjysk Forsikring og Autosource Group har indgået et strategisk forsikringspartnerskab. Autosource Group har gennem de senere år haft fokus på udviklingen af IT-løsninger til bilbranchen. Samarbejdet mellem Sønderjysk Forsikring og Autosource Group er ikke nyt, og har stået på i flere år. Nu går partnerne sammen for at tilbyde attraktive bilforsikringer til bilbranchen.

Autosource Group tilbyder professionelle digitale løsninger til hele den danske bilbranche. De digitale løsninger gør det lettere og mere enkelt at være f.eks. autoforhandler eller leasingselskab. Mere end 1.400 autoforhandlere og leasingselskaber har i dag adgang til Autosource Groups portal, hvor de gennem et ”one point contact” hurtigt og nemt bliver supporteret i hele forløbet med leasing eller bilsalg. Samtidig har de muligheden for at øge salget med tilhørende produkter. Med det nye partnerskab kan de på én og samme portal nu også tilbyde bilforsikring fra Sønderjysk Forsikring.

”Autoforhandlere og leasingselskaber er både kvalitets- og prisbevidste. Derfor bestræber vi os på at sammensætte en af de bedste bilforsikringer, der findes på markedet. Løsningen er en kombination af god rådgivning, fornuftige priser og gode produkter, der bl.a. indeholder fri kilometer. Dermed bliver løsningen særdeles attraktiv og konkurrencedygtig,” fortæller Claus Dam, salgsdirektør hos Sønderjysk Forsikring.

Synergier på tværs – til alles fordel

Med udgangspunkt i det langvarige samarbejde bygger aftalen på et langsigtet og strategisk partnerskab, hvor bilbranchen bindes endnu mere sammen digitalt. Alt sammen for at kunderne kan nyde godt af attraktive produkter.

”Det er et partnerskab, der er til alles fordel. Vi vil gerne give aktørerne i bilbranchen mulighed for at lave et mersalg gennem vores portal. Bilforsikring er et produkt, der er i tråd med resten af løsningen. Derfor glæder vi os over, at det er lykkes at indgå et partnerskab med Sønderjysk Forsikring, der både er rigtig dygtige til bilforsikringer – men også lægger vægt på, at kunderne får en ordentlig og nærværende betjening,” fortæller Kent Bernsdorf, adm. direktør hos Autosource Group.

Også Jonas Pasgaard Krogh, der er udviklingsdirektør for Autosource Group, glæder sig til at udbygge synergierne og produkterne ind i systemerne. ”Vi ser, at kunderne vælger os til, da vi har det mest tilpassede system på markedet med automatisk handelsberegner, skatterådgivning, leasing mv. For at forsætte denne rejse er det en væsentlig styrkelse af vores kundeunivers, at vi også kan tilbyde vores kunder en særdeles attraktiv bilforsikring. Og så passer Sønderjysk Forsikrings tilgang omkring ordentlighed, rigtig godt til den måde vi vil rådgive vores kunder på,” udtaler Jonas Pasgaard Krogh.

Frank Abel, adm. direktør for Sønderjysk Forsikring fortsætter: ”Det nye partnerskab er et naturligt skridt i den strategi, der er lagt for Sønderjysk Forsikring. Med Autosource Group får vi et partnerskab, der bygges op på de samme gode værdier og kundefokus, der kendetegner Sønderjysk Forsikring. Lige som os lægger de vægt på, at produkter og løsninger skal tage udgangspunkt i kundernes behov og ønsker – og at det skal være nemt og enkelt at være kunde”.

For yderligere information – kontakt venligst:

Adm. direktør Kent Bernsdorf, Autosource Group A/S – mobil 25 35 92 50
Adm. direktør Frank Abel, Sønderjysk Forsikring G/S – tlf. 73 42 75 77 / mobil 20 58 22 57
Udviklingsdirektør Jonas P. Krogh, Autosource Group A/S – mobil 29 70 07 00
Salgsdirektør Claus Dam, Sønderjysk Forsikring G/S – tlf. 73 42 75 18 / mobil 29 11 34 22

Foto:

Sønderjysk Forsikring og Autosource Group i nyt strategisk partnerskab, der skal tilbyde attraktive bilforsikringer til bilbranchen. Her ses adm. direktør Kent Bernsdorf og udviklingsdirektør Jonas P. Krogh fra Autosource Group til venstre for bilen, mens det er adm. direktør Frank Abel og salgsdirektør Claus Dam fra Sønderjysk Forsikring til højre for bilen.

1. februar 2021

Få viden og inspiration fra vores verden

Vi har samlet nyheder og inspiration om stort og småt sammen med tips og gode råd om, hvordan du forebygger og undgår skader.

Se mere her