Sønderjysk Forsikring støtter Julemærkehjemmet Fjordmark

Igen i år støtter Sønderjysk Forsikring Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund for bakke op om fællesskabet og styrke børns trivsel. 

Chefgruppen hos Sønderjysk Forsikring har været på seminar, hvor de skulle vælge en god sag at støtte med tasker, skolesager, bamser og en gavecheck på 5.000 kr. Valget faldt på Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund, som tilbyder ophold for børn, der kæmper med mobning, ensomhed og mistrivsel.

Julemærkehjemmene i Danmark har i mere end 100 år hjulpet udsatte børn i alderen 7-14 år med mistrivsel, mobning og ensomhed. Det er en sag, som Sønderjysk Forsikring gerne støtter op omkring, for vi tror på, at fællesskabet og trygge rammer er med til at øge børnenes trivsel og give dem en ny start på livet.

Donationen fra Sønderjysk Forsikring blev onsdag overrakt på Julemærkehjemmet Fjordmark, som blev godt modtaget.

Det er altid dejligt at modtage donationer, for Julemærkehjemmet Fjordmark finansieres primært af indsamlede midler fra fonde, virksomheder og private personer. Al støtte er vigtig for os, så vi kan hjælpe børnene bedst muligt i deres personlige og sociale udvikling”, fortæller Jesper, forstander på Julemærkehjemmet Fjordmark.

Med donationen sætter Sønderjysk Forsikring fokus på, at fællesskabet er vigtigt, så ingen behøver at føle sig ensomme eller alene.

Har du brug
for hjælp?

Vi sidder altid klar ved telefonen til at vejlede dig.

Ring til os

98 98 98 98

Eller log ind på Min side

Log på Min side