Konkurrencebetingelser – til konkurrencer på Facebook

Konkurrencebetingelserne er gældende, hvis der ikke er angivet noget specifikt i det konkrete konkurrenceopslag. Derfor er det vigtigt, at du læser både konkurrenceopslag samt konkurrencebetingelserne, da de indeholder vigtige oplysninger.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du følgende konkurrencebetingelser:

1. Om konkurrencen

Konkurrencen er arrangeret af Sønderjysk Forsikring G/S, CVR 22602314, Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200 Aabenraa.

Konkurrencen foregår i den angivne periode, og vinderen findes ved tilfældig lodtrækning på det angivne tidspunkt. Vinderen får direkte besked i Facebookopslaget som svar til kommentar. Hører vi ikke fra vinderen senest 3 dage herefter, trækker vi en ny vinder.

I konkurrencen udloddes det angivne antal præmier til en specifik anført værdi. Der gælder ingen reklamationsret efter købeloven på en vundet præmie. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre services.

Konkurrencens formål er at markedsføre Sønderjysk Forsikring samtidig med, at den skal være underholdende. Det er gratis at deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er ikke arrangeret i samarbejde med andre, medmindre andet er angivet.

2. Hvem kan deltage i konkurrencen?

I de fleste tilfælde er det kun personer over 18 år og bosiddende Danmark, som kan deltage i konkurrencen, medmindre andet er angivet. Sønderjysk Forsikring forbeholder sig retten til at tjekke alderen på vinderen og frasortere deltagere under 18 år.

Ansatte i Sønderjysk Forsikring G/S samt medlemmer af deres husstand må ikke deltage i konkurrencen. Hvis en deltager ikke overholder betingelser for deltagelse, vil han/hun miste retten til at vinde konkurrencen.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du, at Sønderjysk Forsikring må kontakte dig angående udlevering af præmie, hvis du vinder.

3. Hvordan deltager du i konkurrencen?

For at deltage i konkurrencen skal du gøre som angivet i konkurrenceopslaget. Deltagelse kan kun ske digitalt, og det er kun tilladt at deltage en gang.

Alle konkurrencedeltagere som har tilmeldt sig efter tilmeldingsfristen, er ugyldige og udelukkes fra konkurrencen. Det er deltagerens ansvar, at tilmeldingen sker korrekt og i tide. Sønderjysk Forsikring er ikke ansvarlig for problemer med tilmelding.

4. Udvælgelse af en vinder

Vinderen bliver trukket ved tilfældig lodtrækning blandt alle deltagere. Vinderen kontaktes via konkurrenceopslaget i kommentarsporet. Vinderen skal efterfølgende oplyse kontaktinformationer pr. mail til konkurrence@soenderjysk.dk, hvorefter vedkommende bliver kontaktet angående de praktiske detaljer for at få præmien udleveret.

Vender vinderen ikke retur inden 3 dage efter, at vinderen er blevet kontaktet af Sønderjysk Forsikring, forbeholder Sønderjysk Forsikring sig retten til at trække en ny vinder.

Sønderjysk Forsikring forbeholder sig ret til at offentliggøre navn på vinderen af en konkurrence i konkurrenceopslaget.

5. Privatlivspolitik

Ved deltagelse i konkurrence behandles dine oplyste persondata. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du brug
for hjælp?

Vi sidder altid klar ved telefonen til at vejlede dig.

Ring til os

98 98 98 98

Eller log ind på Min side

Log på Min side