Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med flere forskellige samarbejdspartnere for at sikre, at du får den bedste forsikringsløsning.

Her kan du se mere om vores samarbejdspartnere, og hvordan de kan hjælpe dig:

 • Dansk Sundhedssikring
  Dansk Sundhedssikring er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. De tilbyder bl.a. hospitalsbehandling og speciallæge, fysiske behandlinger samt behandling ved psykiske udfordringer. Læs mere.
 • Hejdoktor
  Hejdoktor gør det muligt for private at komme i direkte dialog med speciallæger i almen medicin, her og nu. De tilbyder lægefaglig rådgivning, mulighed for at forny recepter og svarer på spørgsmål via videokonsultation eller mail, 7 dage om ugen. Læs mere.
 • SOS International
  SOS International er en af de førende organisationer i Norden, der yder akut assistance overalt i verden, nat og dag, hele døgnet rundt. Vi samarbejder med SOS International på vores afbestillings- og rejseforsikringer, fordi det giver dig sikkerhed både før, under og efter rejsen. Læs mere.
 • SOS Dansk Autohjælp
  SOS Dansk Autohjælp er en af Danmarks største redningsorganisationer med 45 lokale stationer fordelt over hele landet. De hjælper ved ethvert biluheld og råder over mere end 350 specialbyggede redningskøretøjer, som køres af rutinerede autoreddere. Gennem samarbejdet kan vi tilbyde autohjælp til vores bilforsikringer. For alle kaskoforsikrede køretøjer er der i udlandet dækning for redningshjælp via det røde kort. Derudover kan du tilkøbe autohjælp i Danmark. Læs mere.
 • Dansk Bilglas
  Dansk Bilglas har siden 1964 serviceret danskerne med kvalitetsbilruder. Dansk Bilglas er landets ældste og største virksomhed indenfor stenslags-reparation og rudeskift. De har 25 afdelinger fordelt i hele landet og mobilservice med mere end 30 biler. Læs mere.
 • Carglass
  Carglass er en del af Belron, som er en global koncern, førende inden for reparation og udskiftning af bilglas. Du bestemmer, om Carglass skal komme til dig, eller om du vil komme ind på et af deres 15 værksteder.
 • AP Pension
  AP Pension er et af markedets stærkeste forsikringsselskaber på livs- og pensionsområdet. Som det eneste pensionsselskab i Danmark er AP Pension ejet af kunderne, lige som Sønderjysk Forsikring er. AP Pension har markeret sig stærkt på pensionsmarkedet ved at have lave omkostninger, høje renter på pensionsopsparingen og ingen store risikofyldte investeringer. Gennem vores samarbejde og som formidler af AP Pensions livs- og pensionsprodukter kan vi tilbyde dig alle fordelene. Læs mere.
 • Taksatorringen  
  Taksatorringen er en landsdækkende taksatororganisation, som har til formål at opgøre skader på motorkøretøjer og andre trafikmidler for 28 forsikringsselskaber i Danmark. Vi samarbejder med Taksatorringen omkring skader på motorkøretøjer, dermed sikrer vi, at opgørelsen bygger på stor erfaring, og at skaderne bliver opgjort professionelt og præcist. Læs mere.
 • Ekstern skadeservice
  Vi samarbejder med forskellige skadeservicefirmaer for at sikre, at du får hurtig hjælp, hvis du skulle komme ud for en brand-, storm, vandskade eller andet. Læs mere.