Stenslag i bilruden kan hurtig repareres

Skal du have repareret eller udskiftet din bilrude, anbefaler vi, at du benytter enten Dansk Bilglas eller Carglass.

Du har også mulighed for at benytte dit eget værksted i Danmark. (Husk at informere værkstedet om, at det er en forsikringssag, så overtager værkstedet kontakten til vores taksator). 

Gratis reparation af stenslag i ruden med kaskoforsikring
Med en kaskoforsikring hos os kan du få glasset repareret gratis, hvis du har fået et stenslag i bilens ruder. Er et rudeskift nødvendigt, opkræves der dog sædvanlig selvrisiko – eller reduceret selvrisiko, hvis du har tegnet udvidet glasdækning (tilvalg). Heldigvis kan et stenslag ofte repareres med et godt resultat og tilmed spare dig for udgifter.

Sønderjysk Forsikring samarbejder med Dansk Bilglas og Carglass

Vi samarbejder både med Dansk Bilglas og Carglass. Du bestemmer selv, hvor og hvornår jobbet skal udføres. Glasfirmaet ordner alt papirarbejdet. Skal du selv betale for udbedring af skaden, får du samme gunstige priser som os.

Kontakt Dansk Bilglas
Har du fået en glasskade og ønsker, at Dansk Bilglas skal stå for reparationen kan du ringe på tlf. 96 25 21 99 eller book en tid online her.

Kontakt Carglass
Ønsker du at benytte Carglass til reparationen af glasskaden, kan du kontakte Carglass på tlf. 43 22 99 79 eller booke en tid online her.

Samarbejdet med glasfirmaerne betyder, at du får:

  • Repareret stenslag med markedets absolut bedste reparationslim.
  • Udskiftet forruden eller en af bilens andre ruder.
  • Mulighed for selv at vælge, hvor jobbet skal udføres. Glasfirmaerne kan både reparere stenslag og skifte ruder hos dig – enten på din arbejdsplads, privat eller hvor det passer dig bedst.

Ved at vælge Dansk Bilglas eller Carglass sikrer vi dig:

  • Livstidsfortrydelsesgaranti på reparationen.
  • Livstidsgaranti for tæthed på rudeskift.
  • Garanti for brug af kvalitetsgodkendte materialer (glasfirmaerne anvender kun materialer, der kommer fra glasfabrikker, som bilfabrikkerne har godkendt).
  • Garanti for nyeste teknik, der sikrer dig den mest optimale kvalitets- og sikkerhedsmæssigt forsvarlige ydelse – udført af teknikere, der løbende får den bedste træning på markedet.

Uheld på ferierejsen:
Skulle du få en akut glasskade på din bil, mens du er på ferie i udlandet, så fortvivl ikke. Du kontakter blot Dansk Bilglas eller Carglass i Danmark, som sørger for, at du får hjælp af et af deres søsterselskaber. Dansk Bilglas og Carglass er repræsenteret i alle europæiske lande.

Du får naturligvis samme garanti, som hvis jobbet var udført af Dansk Bilglas eller Carglass i Danmark.