Vil du sikre din pensionsopsparing?

Det kan være svært at finde frem til den rigtige pensionsopsparing. Det er vigtigt, at du vælger et risikoniveau, der passer til din risikovillighed og livssituation. Denne kan ændre sig, hvis du stifter familie, køber hus mv., og samtidig er det som tommelfingerregel en god ide at sænke risikoniveauet, efterhånden som du nærmer dig pensionsalderen.

Samarbejde med AP Pension
Vi har et samarbejde med AP Pension, der netop er et af markedets stærkeste forsikringsselskaber på livs- og pensionsområdet.

Som det eneste pensionsselskab i Danmark er AP Pension ejet af kunderne, ligesom Sønderjysk Forsikring er. AP Pension har markeret sig stærkt på pensionsmarkedet ved at have lave omkostninger, høje renter på pensionsopsparingen og ingen store risikofyldte investeringer.

De skiller sig særligt ud ved:

  • At alle værdier ubeskåret tilhører kunderne. Der er ingen aktionærer, som skal have deres del af kagen.
  • At AP Pension har stor erfaring inden for firmapension. Private kan dog også med fordel placere deres pension i AP Pension – bl.a. gennem Sønderjysk Forsikring.

Eksempler på gruppeordninger
Vi formidler også AP Pensions gruppeordninger. Nedenfor kan du, på et udpluk af produkterne, få et indtryk af, hvor konkurrencedygtige disse er:

Produkt Dækningsområde

Beløb

Årlig præmie
(2019 priser) 

Gruppelivsforsikring Sum ved død

Kr. 1.080.000

Kr. 2.544

Kritisk sygdom Sum v/kritisk sygdom

Kr.   177.000

Kr. 1.512

Gruppeinvaliderente Årlig invalidepension

Kr.   114.000

Kr. 4.236

Gennem Sønderjysk Forsikring kan du få alle fordelene hos AP Pension
Som formidler af AP Pensions livs- og pensionsprodukter kan vi tilbyde dig alle fordelene. AP Pension kan rådgive dig omkring dine behov og muligheder i forhold til din pensionsforsikring, mens Sønderjysk Forsikring kan rådgive dig om alle dine skadeforsikringer.

Vil du vide mere om
pensionsopsparing?

Udfyld formularen, så ringer vi til dig!

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her