mc.png

Motorcykelforsikring

Din motorcykel er meget mere end en måde at komme fra A til B. Det er både en livsstil og en passion, når du kører ud mod horisonten. Det ved vi godt hos Sønderjysk Forsikring. Derfor vil vi gerne gøre din motorcykelforsikring så ligetil og ukompliceret som muligt – så du kan koncentrere dig om at nyde turen.

Du skal som udgangspunkt have en lovpligtig ansvarsforsikring. Derudover kan du egentlig selv sammensætte forsikringsløsningen, så den passer til netop dig, din motorcykel og dine behov. Vi tilbyder både kaskoforsikring, redning i udlandet, autohjælp, dækning af ekstraudstyr og meget andet.

Har du sammenlagt mindst ni år skadesfri kørsel, bliver du elitekører og får særligt fordelagtige vilkår. 

Lad os hjælpe dig med at finde den bedste dækning – helt enkelt. Du er altid velkommen til at booke et møde eller ringe til os telefon 74 42 75 00. Du kan også læse meget mere om vores motorcykelforsikring her.

Vores motorcykelforsikring giver dig følgende dækningsmuligheder:

 • Ansvarsforsikring til motorcykel - lovpligtig

  Ansvarsforsikringen er lovpligtig og dækker de skader, du kommer til at forvolde på andre mennesker eller deres ting.

 • Kørselsperiode - standard

  Forsikringen dækker som udgangspunkt kørsel i perioden 1. marts til 30. november. I december, januar og februar er det en forudsætning for dækning, at der ikke køres på motorcyklen. Såfremt du ønsker dækning ved kørsel for hele året, kan dette vælges mod præmietillæg.

 • Kaskoforsikring til motorcykel - tilvalg

  Kaskoforsikringen dækker skader på din motorcykel ved påkørsel, brand, tyveri m.v. En kaskoforsikring er valgfri, men hvis du har optaget lån med pant i din motorcykel, vil låntager normalt forlange, at der er tegnet kaskoforsikring.

  Kaskoforsikringen tegnes kun for personer, der er fyldt 30 år. Har du tegnet husforsikring hos os, kan du forsikre din motorcykel, fra du er fyldt 25 år.

 • Redning og kørsel i udlandet - standard i kasko

  Din kaskoforsikring dækker også kaskoskader i udlandet og indeholder desuden en redningsforsikring via SOS-International. Bestil det røde SOS-kort her

  Med det røde SOS-kort er du sikret, at din motorcykel enten bliver repareret eller transporteret hjem, hvis der skulle ske uheld, mens du kører i udlandet.

  Hvis du skal køre i udlandet, anbefaler vi, at du bestiller et Grønt Kort hos os i god tid, inden du tager afsted. Det grønne kort er dokumentation for, at din motorcykel er ansvarsforsikret. Ring til os på 74 42 75 00 eller skriv til os her, for at bestille dit grønne kort.

  Hvis din motorcykel tillige er kaskoforsikret, kan du rekvirere et Rødt Kort, som er dokumentation for, at den er kaskoforsikret og indeholder en redningsforsikring.

 • Ekstraudstyrsdækning - tilvalg

  Hvis din motorcykel er udstyret med ekstraudstyr for mere end kr. 14.972 (2017 indeks), kan forsikringen udvides med en ekstraudstyrsdækning for det overskydende beløb.

 • Autohjælp - tilvalg

  Du har mulighed for at tegne en Autohjælpsforsikring (selvstændigt produkt) samtidig med, at du forsikrer din motorcykel. Autohjælpsforsikringen sikrer, at du kan få hjælp, hvis din motorcykel f.eks. ikke kan starte eller skal bugseres til værksted m.v.


mc.png

Saml dine forsikringer og få 15% rabat.

Læs mere
bil.png

Med en bilforsikring hos os har du fri kilometer, og med kaskoforsikring frit værkstedsvalg i Danmark.

Få mere info
indbo.png

Vores indboforsikring er ikke bare standard. Den indeholder bl.a. ID-sikring og psykologisk krisehjælp.

Få gode råd
icon_House.png

Dit hjem er i trygge hænder hos os. Vi er altid klar med gode råd og vejledning om hvordan du passer bedst på din investering.

Læs mere

Med en indboforsikring hos os er du som udgangspunkt også dækket på skirejsen i Europa.

Læs mere

Besøg en af vore kundecentre i Aabenraa, Esbjerg, Sønderborg eller Odense.

Find os