Ejerskifte.png

Ejerskifteforsikring

Du har lige købt dit drømmehus. Men pludselig dukker der skader op, som du intet vidste om, da du underskrev købspapirerne. Hvad gør du så?

En ejerskifteforsikring er højst sandsynligt ikke det første, du har i tankerne, når du er ved at købe nyt hus. Men det kan blive meget dyrt uden. Med en ejerskifteforsikring får du hjælp til at udbedre de eventuelle skader ved huset, som sælger har overset. Det er nemlig en rigtig god idé, at du sætter dig ind i, hvordan du er dækket, hvis det viser sig, at drømmehuset ikke er så perfekt, som det fremstod. Sønderjysk Forsikring tilbyder ejerskifteforsikring gennem vores samarbejdspartner, Frida Forsikring. De har specialiseret sig på området og har en af markedets bedste udvidede dækninger – den tilbyder vi nu vores kunder. 

Den udvidede ejerskifteforsikring indeholder bl.a. dækninger som ”Ulovlige indretninger i beboelsen”, ”Forureningsdækning”, ”Rørskade i ulovlige kloak- og stikledninger”, samt en reducering af den samlede max selvrisiko. 

Står du for at købe drømmehuset kan vi derfor både hjælpe med tilbud på den 5-årige almindelige dækning, såvel som tilbud på den 5-årige og den 10-årige udvidede dækning  - og selvfølgelig et tilbud på en Husforsikring fra Sønderjysk Forsikring. 

Som sælger har du også mulighed for at få et tilbud på den samlede pakke, dvs. både et tilbud på ejerskifteforsikring – men også et tilbud på sælgeransvarsforsikring. 
Kommer du med ejendommens dokumenter, sender vi et tilbud på ejerskiftetilbud og sælgeransvarsforsikring fra Frida Forsikring – normalvis indenfor 24 timer. 
Vi kan også hjælpe med rekvireringen af ejendommens dokumenter, herunder tilstandsrapport, energimærke m.m. 

Har brug for mere information er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 74 42 75 00. Du kan også skrive til os direkte på ejerskiftetilbud@soenderjysk.dk

Du kan også læse mere i vores forsikringsbetingelser.


Med en indboforsikring hos os er du også dækket på skirejsen i Europa.

Læs mere

Saml dine forsikringer og få 15% rabat.

Læs mere
bil.png

Med en bilforsikring hos os har du fri kilometer, og med en kaskoforsikring får du gratis reparation af stenslag i ruden. 

Få mere info
indbo.png

Vores indboforsikring er ikke bare standard. Den indeholder bl.a. feriedækning, ID-sikring og psykologisk krisehjælp.

Få gode råd
borneulykke.png

Dækker dit barn ved farlig sport, forsikring ved visse kritiske sygdomme og méngradserstatning.

Læs mere
icon_brand.png

Besøg en af vores filialer i Aabenraa, Esbjerg, Haderslev, Kolding, Sønderborg, Tønder eller Odense, som snart åbner.

Find os