bil.png

Kaskoforsikring til din bil

Din bil er en stor investering, og derfor er det vigtigt at passe godt på den. Med en kaskoforsikring fra Sønderjysk Forsikring er din bil dækket, hvis den får skader ved påkørsel, brand, tyveri og lignende. Den er endda dækket i udlandet, og vores kaskoforsikring indeholder en redningsforsikring, så din bil kan repareres på rejsen eller blive transporteret hjem.

En kaskoforsikring til din bil er valgfri og kan ses som bilens egen forsikring, der supplerer bilens lovpligtige ansvarsforsikring.

Får du et stenslag i bilens ruder, kan du få glasset repareret gratis. Er et rudeskift nødvendigt, opkræves der dog sædvanlig selvrisiko - eller en reduceret selvrisiko, hvis der er tegnet udvidet glasdækning (tilvalg).

Nedenfor kan du læse om nogle af de mange fordele ved at have en god kaskoforsikring til din bil og om nogle af de mange tilvalgsdækninger til kaskoforsikringen, der sikrer dig og din bil endnu bedre – hos Sønderjysk Forsikring, kan du nemlig sammensætte forsikringen med netop de dækninger, du har brug for.

 • Generelt om kaskoforsikring til bil

  Kaskoforsikringen dækker skader på din bil ved påkørsel, brand, tyveri m.v. Både fastmonteret og afmonteret almindeligt udstyr er meddækket. For så vidt angår særligt udstyr, som f.eks. bilradio/cd, biltelefon, letmetalfælge m.v., er sådant udstyr dækket op til et vist fast beløb, der reguleres én gang årligt, uden tegning af tilvalgsdækninger.

  Kaskoforsikringen dækker desuden reparation af stenslag i bilens ruder, uden at der opkræves selvrisiko. Er et rudeskift nødvendigt, opkræves der dog sædvanlig selvrisiko - eller en reduceret selvrisiko, hvis der er tegnet udvidet glasdækning (tilvalg).

 • Særligt om redningsforsikring

  Kaskoforsikringen indeholder dækning for de fleste kaskoforsikringsskader i udlandet, samt en redningsforsikring, også kendt som SOS-International/Det Røde Kort. Redningsforsikringen dækker transporten af din bil - enten til et værksted i udlandet hvor du befinder dig eller transport af bilen hjem, så du kan fortsætte din rejse/ferie.

  Redningsforsikringen varetages af SOS-International og de nærmere betingelser herfor fremgår af Det Røde Kort.

 • Særligt om selvrisiko

  Biler er forskellige, det er mennesker også. Derfor har vi flere valgmuligheder, når det gælder selvrisikoen på din bilforsikring. Ring til os og hør nærmere på tlf. 74 42 75 00.

 • Ekstraudstyrsdækning (tilvalg)

  Ekstraudstyrsdækning er et tilvalg til kaskoforsikringen.

  Hvis din bil er udstyret med ekstraudstyr, som bilen ikke var "født" med fra fabrikken, og som overstiger det faste beløb omfattet af den almindelige kaskodækning, bør du udvide forsikringen med en ekstraudstyrsdækning for det overskydende beløb. De konkrete beløb drøfter vi med dig, når forsikringen tegnes eller når du skifter eller ændrer bil.

 • Udvidet glasskadedækning (tilvalg)

  Udvidet glasskadedækning er et tilvalg til kaskoforsikringen.

  Udvidet glasskadedækning dækker reparation af glasskader, inkl. eventuel nødvendig udskiftning, i bilens ruder og de fleste øvrige glas, herunder i spejlglas, spejlhuse og lygteglas. Undtaget kan være eksempelvis panoramatage og soltage, hvilket da vil fremgå af dine forsikringsbetingelser.

  Har du skader omfattet af den udvidede glasdækning, mister du ikke retten til at rykke til et billigere præmietrin.

  Der er en reduceret selvrisiko på skader omfattet af udvidet glasskadedækning – altså et lavere beløb end den almindelige selvrisiko på kaskoforsikringen.

 • Bilafsavnsdækning (tilvalg)

  Bilafsavnsdækning er et tilvalg til kaskoforsikringen.

  Bilafsavnsdækningen giver dig en kontant erstatning i den periode du må undvære din bil, f.eks. hvis din bil skal repareres i forbindelse med en kaskoforsikringsskade, en totalskade, eller hvis bilen er bortkommet som følge af tyveri.

  Ved kaskoforsikringsskader udgør dækningen kr. 633 (indeksreguleret pr. 2019) pr. effektive reparationsdag, dog højest i 10 dage.

  Ved totalskade udgør dækningen en fast kontant erstatning på kr. 6.120 (indeksreguleret pr. 2017).  

  Ved tyveri af bilen udgør dækningen kr. 612 (indeksreguleret pr. 2017) pr. effektive reparationsdag, dog i højst 33 dage eller indtil du modtager erstatning for tyveriet af bilen.


icon_House.png

Dit hjem er i trygge hænder hos os. Vi er altid klar med gode råd og vejledning om hvordan du passer bedst på din investering.

Læs mere
campingvogn.png

Er dit mobile hjem dækket?

Læs mere
indbo.png

Vores indboforsikring er ikke bare standard. Den indeholder bl.a. ID-sikring og psykologisk krisehjælp.

Få gode råd
icon_brand.png

Besøg en af vore kundecentre i Aabenraa, Esbjerg, Sønderborg eller Odense.

Find os

Med en indboforsikring hos os er du som udgangspunkt også dækket på skirejsen i Europa.

Læs mere

Saml dine forsikringer og få 15% rabat.

Læs mere