bil.png

Kaskoforsikring til din bil

Din bil er en stor investering, og derfor er det vigtigt at passe godt på den. Med en kaskoforsikring fra Sønderjysk Forsikring er din bil dækket, hvis den får skader ved påkørsel, brand, tyveri og lignende. Den er endda dækket i udlandet, og vores kasko indeholder en redningsforsikring, så din bil kan repareres på rejsen eller blive transporteret hjem. En kasko til din bil er valgfri og kan ses som bilens egen forsikring, der supplerer bilens lovpligtige ansvarsforsikring.

Får du en glasskade ved f.eks. stenslag, så kan du få det repareret gratis - dog skal der betales selvrisiko, hvis glasset skal udskiftes ifm. skaden.

Læs herunder om alle fordelene ved at have en god kaskodækning til din bil – hos Sønderjysk Forsikring kan du sammensætte netop de dækninger, du har brug for.

En kaskodækning til bilen fra Sønderjysk Forsikring dækker i følgende tilfælde:

 • Generelt om kasko til bil

  Kaskoforsikringen dækker skader på din bil ved påkørsel, brand, tyveri m.v. Både fastmonteret og afmonteret almindeligt udstyr er også meddækket. For så vidt angår særligt udstyr, som f.eks. bilradio/cd, biltelefon, letmetalfælge m.v. er sådant udstyr højst dækket op til kr. 24.480,00 (2017 - indeksreguleret) uden udvidelse af forsikringen.

  Kaskoforsikringen dækker desuden reparation af frontrude efter stenslag uden, at der opkræves selvrisiko.

 • Ekstraudstyrsdækning

  Hvis din bil er udstyret med ekstraudstyr, som bilen ikke var "født" med fra fabrikken, og som overstiger førnævnte beløb, bør du udvide forsikringen med en ekstraudstyrsdækning for det overskydende beløb.

 • Redningsforsikring

  Kaskoforsikringen indeholder tillige dækning for kaskoskader i udlandet samt en redningsforsikring, som også er kendt som SOS-dækning/Det Røde Kort. Med denne dækning er du sikret, at din bil enten bliver repareret i udlandet eller bliver transporteret hjem, mens du kan fortsætte din rejse/ferie.

 • Selvrisiko

  Biler er forskellige, det er mennesker også. Derfor har vi flere valgmuligheder, når det gælder selvrisikoen på din bil. Ring til os og hør nærmere på tlf. 74 42 75 00.

 • Glasskadedækning

  Glasskadedækning er en udvidelse af kaskodækningen, som dækker skader på bilens ruder, herunder: rudeudskiftning, spejlglas, spejlhus og lygteglas (ekskl. soltag) uden, at man mister retten til at rykke til et billigere bonustrin. Selvrisikoen udgør kr. 612,00 (2017-indeksreguleret) på disse skader.

 • Dækning af bilafsavn

  En bilafsavnsdækning giver dig en erstatning, hvis bilen skal repareres for en kaskoskade, er totalskadet, eller hvis bilen er bortkommet som følge af tyveri. Ved kaskoskader udgør afsavnsdækningen kr. 593,00 (2015-indeksreguleret) pr. dag i højst 10 dage. Ved tyveri udbetales ligeledes kr. 593,00 for hver dag, bilen må undværes - dog højst i 33 dage.


icon_House.png

Dit hjem er i trygge hænder hos os. Vi er altid klar med gode råd og vejledning om hvordan du passerbedst på din investering.

Læs mere
campingvogn.png

Er dit mobile hjem dækket?

Læs mere
indbo.png

Vores indboforsikring er ikke bare standard. Den indeholder bl.a. ID-sikring og psykologisk krisehjælp.

Få gode råd
icon_brand.png

Besøg en af vores filialer i Aabenraa, Esbjerg, Haderslev, Kolding, Sønderborg, Tønder eller Odense.

Find os

Med en indboforsikring hos os er du som udgangspunkt også dækket på skirejsen i Europa.

Læs mere

Saml dine forsikringer og få 15% rabat.

Læs mere