baad.png

Bådforsikring

Med virkning fra 1. januar 2019 tilbyder vi ikke længere produktet bådforsikring i Sønderjysk Forsikring. Årsagen er forhøjede dækningssummer i henhold til ny lovgivning.

Baggrund

Folketinget har vedtaget ny lovgivning om lovpligtig ansvarsforsikring på alle motorbåde, der er omfattet af kravet om Speedbådscertifikat. Baggrunden for de skærpede forsikringskrav er vandscooter-tragedien i Københavns Havn sidste år, hvor to unge kvinder mistede livet.

Ulykken fik allerede konsekvenser den 15. maj 2018, hvor der blev indført et obligatorisk vandscooter-kørekort. Derudover har regeringen i samme regelsæt indført krav om obligatorisk ansvarsforsikring for vandscootere, motor- og speedbåde. Vandscootere og visse motorbåde har fra denne dato været underlagt krav om øgede dækninger på op til kr. 27 millioner for personskade og kr. 13,5 millioner for tingskade, og med ansvarsgrundlag baseret på objektivt ansvar.

Hvad er dine muligheder?

Vi har allieret os med en specialist på området. Pantaenius har 50 års erfaring og er en af de førende udbydere af bådforsikringer i Europa:

Du kan nemt bestille et tilbud ved at klikke på følgende link:


mc.png

Saml dine forsikringer og få 15% rabat.

Læs mere
bil.png

Med en bilforsikring hos os har du fri kilometer, og med kaskoforsikring frit værkstedsvalg i Danmark.

Få mere info
indbo.png

Vores indboforsikring er ikke bare standard. Den indeholder bl.a. ID-sikring og psykologisk krisehjælp.

Få gode råd
icon_House.png

Dit hjem er i trygge hænder hos os. Vi er altid klar med gode råd og vejledning om hvordan du passer bedst på din investering.

Læs mere

Med en indboforsikring hos os er du som udgangspunkt også dækket på skirejsen i Europa.

Læs mere

Besøg en af vores filialer i Aabenraa, Esbjerg, Haderslev, Kolding, Sønderborg, Tønder eller Odense.

Find os