Halvårsresultat 2021 viser vækst

Hos Sønderjysk Forsikring fortsætter de gode takter med lønsom vækst ind i ny strategiperiode, hvor ambitionerne er mindst lige så høje, som de var i foregående periode.

Tallene for 1. halvår 2021 viser en flot fremgang i vækst og et fornuftigt forsikringsteknisk resultat på 22,6 mio. kr. og en egenkapital på 560,6 mio. kr.

”Vi er kommet godt fra start i 2021 med endnu et godt halvårsregnskab, hvor vi er særlig stolte over, at vi både kan fremvise vækst på top- og bundlinjen”, fortæller adm. direktør Frank Abel.

Markant stigning i vækst og nye partnerskaber

1. halvår viser en vækst i bruttopræmieindtægter på 26,1 % set i forhold til samme periode sidste år.

”En stor del af væksten kommer fra vores nye partnerskabsaftaler, hvor vi gennem forskellige aktører har fået godt fat på bilmarkedet. Men også partnerskabet med Det Faglige Hus har stor betydning for den udvikling, vi oplever lige nu. Og det er kun lige startet. Vi har store forventninger til det potentiale og de muligheder, der ligger i disse partnerskaber”, siger Frank Abel.

Med den nye strategi påbegyndes samtidig et fokus på at digitalisere og automatisere til fordel for kunderne.

”Der er ingen tvivl om, at vores kunder sætter pris på det særlige fokus, vi altid har på en god kundeoplevelse, både når du bliver kunde, når du er kunde, og når du har en skade. Dette fortsætter vi med – kombineret med at kunderne vil opleve nye innovative løsninger og nye digitale værktøjer i fremtiden”.

Få storskader og fornuftige investeringer

1. halvår bærer præg af, at antallet af storskader ligger lavere i forhold til tidligere, også selv om samfundet nu er kommet i gang igen efter Covid-19. Vi ser et erstatningsniveau i 1. halvår på 61,8%, og en afledt combined ratio på 92,3.

Dette sammenholdt med et tilfredsstillende investeringsresultatet på 7,3 mio. kr. er også medvirkende årsager til et halvårsresultat efter skat på 24,1 mio. kr..

”Vi har fået en helt forrygende start på den kommende strategiperiode, som blev skudt i gang i januar 2021, og som løber frem til udgangen af 2025. Vores vækst er mere end fordoblet i forhold til tidligere, og vi har en lav skadesprocent, hvilket har medført en meget solid indtjening i 1. halvår 2021”, udtaler en tilfreds Frank Abel.

For yderligere information – kontakt venligst:

Adm. direktør Frank Abel på direkte telefon 73 42 75 77 eller mobiltelefon 20 58 22 57

Få mere viden om Sønderjysk Forsikring

Vi har samlet en oversigt over alle nyheder, historier og rådgivning ét sted. Så kan du holde dig up-to-date med seneste nyheder, og få forebyggende tips til at undgå skader og ulykker i hverdagen.

Se mere her