5 frivillige brandværn får tilskud

Det var 5 glade brandværn, der tidligere i dag fik tildelt tilskud på samlet 105.000 kr. Tilskuddene går til nye hjelme, brandstøvler, lygter m.v. og har dermed fokus på at øge sikkerheden blandt brandmændene

De frivillige brandværn er nogle af hverdagens ”rigtige” helte. Hver dag står de klar og springer hurtigt til, når brande opstår. Dermed er de med til at slukke brande og sikre tryghed i vores hverdag. Men det er ikke helt ufarligt. Derfor har Sønderjysk Forsikring gennem en årrække bidraget med en tilskudspulje.

Tilskudspulje fra Sønderjysk Forsikring

Hvert år kan de frivillige brandværn ansøge om at få et tilskud. Tilskudsstørrelserne ligger mellem 5.000 – 25.000 kr. og uddeles primært til udstyr og tiltag, der er med til at øge brandmændenes sikkerhed.

”Når der opstår brand, er hurtig hjælp afgørende. Og derfor er vi heldige, at vi har de frivillige brandværn. De gør en kæmpe indsats, og det har stor betydning, når det går galt”, siger adm. direktør Frank Abel og fortsætter: ”Det er et vigtigt fællesskab, der er skabt her – og det bakker vi gerne op omkring som forsikringsselskab. Derfor fortsætter vi med det årlige tilskud”.

Overrækkelse ved en mindre ceremoni

De heldige modtagere var tidligere i dag samlet ved en mindre ceremoni hos Sønderjysk Forsikring. Her var det skadechef Kim Heise, der varetog overrækkelsen af tilskuddene, og han fortæller: ”Der er ingen tvivl om, at de frivillige brandværn er glade for tilskuddene, og at de falder på et tørt sted. Samtidig ved vi godt, at de frivillige brandværn er et centralt element i vores sikkerhed, og de er med til at begrænse skaderne, når først branden er opstået. Derfor er jeg også utrolig stolt over at overrække disse tilskud”.

Årets modtagere er:

  • Holbøl Frivillige Brandværn – Tilskud til brandhjelme – kr. 25.000
  • Egernsund Frivillige Brandværn – Tilskud til brandstøvler – kr. 15.000
  • Hørup Frivillige Brandværn – Tilskud til brandhjelme – kr. 25.000
  • Rødekro Frivillige Brandværn – Tilskud til brandhjelme – kr. 25.000
  • Augustenborg–Bro Friv. Brandv. – Tilskud til lygter til røgdykker – kr. 15.000

For yderligere information – kontakt venligst:

Adm. direktør Frank Abel på direkte tlf.73 42 75 77 eller mobil 20 58 22 57

Få mere viden og inspirerende historier

Vi har samlet en oversigt over alle nyheder, historier og rådgivning ét sted. Så kan du holde dig up-to-date med seneste nyheder, og få forebyggende tips til at undgå skader og ulykker i hverdagen.

Se mere her