Et forsikringsselskab ejet af kunderne

Sønderjysk Forsikring er et gensidigt forsikringsselskab. Det betyder, at vi er ejet af vores kunder. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer eller andre. I stedet går overskuddet tilbage til kunderne i form af bedre produkter og bedre service.

Du skal opleve, at det er noget særligt at være kunde hos os. Det ser du bl.a. gennem de rabatter og fordele, du får som VærdiPlus kunde. Men vi sikrer det også ved at værne om vores 3 kundeløfter i hverdagen:

Tryghed – Tillid – Tilknytning

Disse kundeløfter har vi med os overalt, og vi gør os umage for leve op til dem. Derfor sikrer vi også, at alle medarbejdere hele tiden uddannes og udvikles, så vi kan give dig professionel rådgivning og personlig service.

Tryghed

Tryghed gennem professionelle forsikringsløsninger, hvor du som kunde oplever merværdi.

Det er vigtigt, at du kan føle dig tryg i hverdagen, og kan leve livet, som du vil. Det kræver, at du har de forsikringer, der passer til dig og dit liv, hverken mere eller mindre. Men det kræver også, at dit forsikringsselskab hjælper, når det virkelig gælder. Og det gør vi! Vi ved godt, at vi skal vise vores værd – også når skaden er sket.

Tillid

Tillid gennem kompetente og troværdige medarbejdere, der sætter dig som kunde i fokus.

Forsikringer er en tillidssag. Derfor er et ord et ord, når du samarbejder med os – og alle medarbejdere er trænet og uddannet i at finde de rigtige forsikringsløsninger og servicere dig og din familie bedst mulig. Vi er glade for den tillid, du viser os ved at overlade dine forsikringer til os. Vi arbejder hver dag på at gøre os fortjent til den – og det har vi gjort i mere end 160 år.

Tilknytning

Tilknytning gennem et stærkt kundeunivers.

Vi gør os umage for at lære dig bedre at kende gennem dialog, nærvær og personlighed. Det er nemlig den måde, vi sikrer os, at dine forsikringer passer præcist til dig, lige der hvor du er i livet. Det er derfor, du bliver mødt af rigtige mennesker i telefonen – mennesker der kan sætte sig ind i din situation, også når uheldet er ude.

Vi ønsker at gøre en forskel og skabe merværdi for vores kunder, gennem tryghed, tillid og tilknytning.

Frank Abel / Adm. direktør

Frank Abel - Adm. direktør