Sponsorater der gør en forskel

Hos Sønderjysk Forsikring sikrer vi dem, der står dig nært, og det du holder af. Noget af det, du holder rigtig meget af, er måske byens håndboldhold, det lokale teater eller andre fritidsaktiviteter. Det kan også være, du er en af dem, der med stolthed følger det frivillige brandværn, når de rykker ud i lokalsamfundene for at hjælpe folk i nød.

Vi synes, det er vigtigt at støtte de gode initiativer, sportsånden og ildsjælene. Men vi kan desværre ikke støtte det hele.

Vi har valgt at støtte et udpluk af både sport, kultur og det øvrige fritidsliv. Aftalerne laves primært i ”noget-for-noget-aftaler”, der også er til gavn for Sønderjysk Forsikring. Men vi har også fundet plads til andre gode initiativer som det frivillige brandværn, kørekurser for unge bilister og aktiviteter for velgørenhed.

Vil du have del i billetter til sport og kultur?

De billetter, som vi får via vores sponsorater, bliver ofte udloddet i konkurrencer til vores kunder. Du kan følge med ved at skrive dig op til vores nyhedsmail eller ved at følge os på Facebook.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores sponsorater, er du velkommen til at kontakte os på mail: sponsor@soenderjysk.dk

Sport er sundt og giver et stærkt fællesskab

Vi har bl.a. valgt at støtte: SønderjyskE – Ribe Esbjerg HH – KIF Håndbold – TM Tønder – KB i Kolding – Herning-Ikast Håndbold

(Fotograf: Photo-Andersen.dk)

Kultur kan få os til at grine, græde og se livet fra nye vinkler

Vi har bl.a. valgt at støtte: Sønderborg Sommerrevy, Sønderborg Ringridning, Aabenraa Ringridning, Kultur i Syd

De frivillige brandværn rykker ud, når alarmen lyder

Det har været en tradition i mange år, at vi støtter de lokale brandværn i deres arbejde med at hjælpe alle i lokalsamfundet. Vores bidrag går til at øge deres sikkerhed og effektive indsats.

Vi bakker op om Team Bodenhoff

Team Bodenhoff cykler ”Danmark Rundt” for kræftramte børn med Claus Bodenhoff i spidsen. Indsamlingen går til Børnecancerfonden. I 2021 startede etape 5 fra Sønderjysk Forsikrings hovedkontor i Aabenraa.

Vi tager aktiv del i “Fart med fornuft”

Fart med Fornuft er kørekurser for de helt unge bilister. Det giver dem mulighed for at prøve kræfter med ræs og hastighed på en bane. Dermed lærer de, hvordan de selv og bilen reagerer, når det går stærkt. Og bliver endnu bedre bilister.

Tilmeld dig her!