Sponsorater der styrker fællesskabet

Hos os er du ikke alene, derfor bakker vi op om initiativer og tiltag, der er med til at styrke og udvikle fællesskabet. 

Det kan være elitesporten, hvor vi har noget at følge sammen. Det kan være det lokale sportshold, teater m.v., hvor initiativerne, foreningsånden og ildsjælene trives. Men det er også det frivillige brandværn, der rykker ud i lokalsamfundene for at hjælpe os, når vi er i nød – eller Team Rynkeby og Team Bodenhoff, der cykler for kræftramte børn. 

Men vi kan desværre ikke støtte det hele. Vi har valgt at støtte et udpluk af både sport, kultur, det øvrige fritidsliv samt CSR. Udplukket har som udgangspunkt fokus på fællesskabet eller sikkerheden. Mens større aftaler primært laves i ”noget-for-noget-aftaler”, der også er til gavn for Sønderjysk Forsikring. 

Vil du have del i billetter til sport og kultur?

De billetter, som vi får via vores sponsorater, bliver ofte udloddet i konkurrencer til vores kunder. Du kan følge med ved at skrive dig op til vores nyhedsmail eller ved at følge os på Facebook.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores sponsorater, er du velkommen til at kontakte os på mail: sponsor@soenderjysk.dk

Sport er sundt og giver et stærkt fællesskab

Vi har bl.a. valgt at støtte: SønderjyskE – Ribe Esbjerg HH – KIF Håndbold – GOG – TM Tønder – KB i Kolding – Herning-Ikast Håndbold

(Fotograf: Photo-Andersen.dk)

Kultur kan få os til at grine, græde og se livet fra nye vinkler

Vi har bl.a. valgt at støtte: Sønderborg Sommerrevy, Sønderborg Ringridning, Aabenraa Ringridning og Kultur i Syd.

De frivillige brandværn rykker ud, når alarmen lyder

Det har været en tradition i mange år, at vi støtter de lokale brandværn i deres arbejde med at hjælpe alle i lokalsamfundet. Vores bidrag går til at øge deres sikkerhed og effektive indsats.

Vi bakker op om Team Bodenhoff og Team Rynkeby

Begge hold cykler hvert år bl.a. for kræftramte børn. 

Vi tager aktiv del i “Fart med fornuft”

Fart med Fornuft er kørekurser for de helt unge bilister. Det giver dem mulighed for at prøve kræfter med ræs og hastighed på en bane. Dermed lærer de, hvordan de selv og bilen reagerer, når det går stærkt. Og bliver endnu bedre bilister.

Tilmeld dig her!