Sponsorater og støtte der styrker fællesskabet

Hos os er du ikke alene, derfor bakker vi op om initiativer og tiltag, der er med til at styrke og udvikle fællesskabet. 

Det kan være elitesporten, hvor vi har noget at være sammen om. Det kan være det lokale sportshold, teater m.v., hvor initiativerne, foreningsånden og ildsjælene trives. Men det er også det frivillige brandværn, der rykker ud i lokalsamfundene for at hjælpe os, når vi er i nød – samt Julemærkehjemmene, Knæk Cancer og Team Bodenhoff, der cykler for kræftramte børn. 

Men vi kan desværre ikke støtte det hele. Derfor har vi valgt et udpluk med fokus på fællesskabet, som er til gavn for bredden og for de mange. Mens større aftaler primært laves i ”noget-for-noget-aftaler”, der også er til gavn for Sønderjysk Forsikring.

Fællesskabspulje til vores kunder 

Gennem vores fællesskabspulje støtter vi vores kunders lokale fællesskaber. Det er en del af “hos os er du aldrig alene”. Alle kunder kan ansøge om op til 10.000 kr. til deres eget lokale fællesskab. Se mere her

Vil du have del i billetter til sport og kultur?

De billetter, som vi får via vores sponsorater, bliver ofte udloddet i konkurrencer til vores kunder. Du kan følge med ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev eller ved at følge os på Facebook.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores sponsorater, er du velkommen til at kontakte os på sponsor@soenderjysk.dk

Fællesskabspuljen 

Alle kunder kan få støtte til deres lokale fællesskab. Det kan f.eks. være til sport, spejder, kunst, kultur, gadefest eller andre klubber og foreninger. 

Se et udpluk af tidligere modtagere her

Ansøg her

Vi støtter bl.a. Julemærkehjemmene, Knæk Cancer og Team Bodenhoff

Team Bodenhoff cykler hvert år bl.a. for kræftramte børn. 

Sport er sundt og giver et stærkt fællesskab

Vi har bl.a. valgt at støtte: SønderjyskE Ishockey og håndbold – Sønderjyske Fodbold – Ribe Esbjerg HH – KIF Håndbold – GOG Håndbold – Ikast Håndbold – OB – Horsens Basketball – TM Tønder

(Fotograf: Photo-Andersen.dk)

Kultur får os til at grine, græde og se livet fra nye vinkler

Vi har bl.a. valgt at støtte: Sønderborg Sommerrevy, Sønderborg Ringridning, Aabenraa Ringridning og Kultur i Syd. I 2022 gav vi et særligt bidrag til de små Ringriderforeninger på Als og Sundeved. 

De frivillige brandværn rykker ud, når alarmen lyder

Det har været en tradition i mange år, at vi støtter de lokale brandværn i deres arbejde med at hjælpe alle i lokalsamfundet. Vores bidrag går til at øge deres sikkerhed og effektive indsats.

Der åbnes op for ansøgninger i perioden 1. april – 30. juni 2024.