Carglass

Sønderjysk Forsikring samarbejder med Carglass, der udfører mobilreparation og udskiftning af ruder, der har fået stenslag m.m. Det betyder bl.a., at du selv kan vælge, hvor og hvornår reparationen skal finde sted. Husk at et stenslag ofte kan repareres med et godt resultat og tilmed spare dig for udgifter.

Sønderjysk Forsikring anbefaler dig at bruge Carglass til udbedring af glasskader på bilen.

Samarbejdet med Carglass medfører, at du får:

  • Repareret stenslag med markedets absolut bedste reparationslim.

  • Udskiftet forruden eller en af bilens andre ruder.

  • Mulighed for selv at vælge, hvor jobbet skal udføres. Carglass kan både reparere stenslag og skifte ruder hos dig - enten på din arbejdsplads, privat eller hvor det passer dig bedst.

Ved at vælge Carglass sikrer vi dig:

  • Livstidsfortrydelsesgaranti på reparationen.

  • Livstidsgaranti for tæthed på rudeskift.

  • Garanti for brug af kvalitetsgodkendte materialer (Carglass anvender kun materialer, der kommer fra glasfabrikker, som bilfabrikkerne har godkendt).

  • Garanti for nyeste teknik, der sikrer dig den mest optimale kvalitets- og sikkerhedsmæssigt forsvarlige ydelse - udført af teknikere, der løbende får den bedste træning på markedet.

Uheld på ferierejsen:

Skulle du få en akut glasskade på din bil, mens du er på ferie i udlandet, så fortvivl ikke. Du kontakter blot Carglass i Danmark, der sørger for, at du får hjælp af et af deres søsterselskaber. Carglass er repræsenteret i alle europæiske lande.

Du får naturligvis samme garanti, som hvis jobbet var udført af danske Carglass.

Vi har gjort det nemt for dig:

Har du fået en glasskade kan du enten ringe til Carglass på 43 22 99 79 eller booke tid online her. Du bestemmer selv, hvor og hvornår jobbet skal udføres.

Skal du selv betale for udbedring af skaden, får du samme gunstige priser som os.

Om Carglass:

Carglass betjener i Danmark årligt ca. 60.000 kunder og på verdensplan ca. 11,7 mio kunder. Det svarer til, at Carglass hvert 3. sekund døgnet rundt, året rundt, hjælper en kunde med udbedring af en glasskade.

Se hvad andre kunder mener om Carglass på Trustpilot.dk