Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med flere forskellige samarbejdspartnere for at sikre, at du får den bedste forsikringsløsning.

Her kan du se mere om vores samarbejdspartnere, og hvordan de kan hjælpe dig:

 • SOS International
  SOS International er en af de førende assistanceorganisationer i Norden, der yder akut assistance overalt i verden, nat og dag, hele døgnet rundt. Vi samarbejder med SOS International på vores afbestillings- og rejseforsikringer, fordi det giver dig sikkerhed både før, under og efter rejsen. Se mere her.
 • SOS Dansk Autohjælp
  SOS Dansk Autohjælp er en af Danmarks største redningsorganisationer med 45 lokale stationer fordelt over hele landet. De yder assistance ved ethvert bil-uheld og råder over mere end 350 specialbyggede redningskøretøjer, som køres af rutinerede autoreddere. Gennem vores samarbejde kan vi tilbyde autohjælp til vores bilforsikringer. For alle kaskoforsikrede køretøjer er der i udlandet dækning for redningshjælp via det røde SOS-kort. Derudover kan du tilkøbe autohjælp i Danmark. Se mere her.
 • Carglass
  Carglass er eksperter i bilruder – både reparation af stenslag og bilrudeskift – for alle bilmærker og modeller. Carglass betjener i Danmark årligt ca. 60.000 kunder og på verdensplan ca. 11,7 mio. kunder. Gennem vores samarbejde kan du som kunde få fordelagtige priser. Hvis du har en kaskoforsikring hos os, får du gratis reparation af stenslag i ruden (gælder ikke rudeskift). Se mere her.
 • AP Pension
  AP Pension er et af markedets stærkeste forsikringsselskaber på livs- og pensionsområdet. Som det eneste pensionsselskab i Danmark er AP Pension ejet af kunderne, lige som Sønderjysk Forsikring er. AP Pension har markeret sig stærkt på pensionsmarkedet ved at have lave omkostninger, høje renter på pensionsopsparingen og ingen store risikofyldte investeringer. Gennem vores samarbejde og som formidler af AP Pensions livs- og pensionsprodukter kan vi tilbyde dig alle fordelene. Se mere her.
 • Taksatorringen  
  Taksatorringen er en landsdækkende taksatororganisation, som har til formål at opgøre skader på motorkøretøjer og andre trafikmidler for 28 forsikringsselskaber i Danmark. Vi samarbejder med Taksatorringen omkring skader på motorkøretøjer, dermed sikrer vi, at opgørelsen bygger på stor erfaring, og at skaderne bliver opgjort professionelt og præcist. Se mere her.
 • Ekstern skadeservice
  Vi samarbejder med forskellige skadeservicefirmaer for at sikre, at du får hurtig hjælp, hvis du skulle komme ud for en brand-, storm, vandskade eller andet. Se mere her.