06-08-2017

Stafet for Livet 2017 - Lad os gå sammen i kampen mod kræft

Løb eller gå sammen med os i den gode sags tjeneste.

Vil du hjælpe os med at give kræften baghjul? 

Den 9. - 10. september gør vi alt hvad vi kan, for at give kræften baghjul i Haderslev - i 24 timer uden pause - og du skal være meget velkommen på vores hold.

Vi gentager succesen fra sidste år og vi vil meget gerne dele denne oplevelse med vores kunder. Vi har ialt 50 pladser på Team Sønderjysk Forsikring, og vi har brug for din hjælp til at få samlet et kampklart hold, der vil hjælpe os med at samle så mange midler som muligt i kampen mod kræften. Det er først til mølle, og vi forventer, der bliver rift om pladserne, så skynd dig at sende din tilmelding til blk@soenderjysk.dk

Du skal bare møde op 

Vi sørger for det hele, så du blot skal hjælpe os med at holde depechen igang i 24 timer (indenfor det tidsrum der passer dig) - og få gået/løbet så mange omgange som muligt. Vi betaler din tilmelding, sørger for telt og hyggelige omgivelser, løbetrøje og forplejning. Derudover sørger vi for en masse sjov og konkurrencer undervejs.

Da det handler om at give kræften kamp til stregen, så du er naturligvis meget velkommen til selv at medbringe egne sponsorer. 

Mere info?

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller gå ind på stafettens hjemmeside, www.stafetforlivet.dk/stafet/haderslev, hvor du kan læse mere om stafetten og det gode formål.

Vel mødt til et døgn i det gode formåls tjeneste. Send din tilmelding til blk@soenderjysk.dk i dag!

> Tilbage