Skal du med på holdet i København

Sønderjysk Forsikring er i vækst, og vi har høje ambitioner. Vi vil give kunderne en af branchens bedste kundeoplevelser, bl.a. gennem unik kundeservice, hurtig skadesbehandling og de bedste kundevendte IT-løsninger i forsikringsbranchen.

Vi er klar over, at det kræver de rette medarbejdere og de rette betingelser. Derfor har vi åbnet et kompetence-center i København, hvilket giver dig fuld fleksibilitet i forhold til, om du ønsker at arbejde fra København eller Aabenraa, evt. kombineret med at arbejde hjemmefra.

Vi ved allerede nu, at vi inden for IT, automatisering og digitalisering skal bruge: 

 • UX’er for at definere de bedste brugeroplevelser
 • Frontend-udviklere så vi kan bringe løsningerne i live på forskellige platforme på web og mobil
 • Fullstack eller Tia udviklere, som kan sørge for, at data flyder mellem alle de forskellige systemer i Sønderjysk Forsikring og til vores samarbejdspartnere
 • IT-projektleder, der kan holde styr på opgaver, projekter og programmer.
 • Kollegaer, der kan automatisere forretningsgangene i vores kernesystem

Der vil løbende komme flere stillinger til – også inden for projektledelse, personskadebehandling og unterwriter. Lige som du også er velkommen til at tjekke andre ledige stillinger her.

Har du lyst til at være en del af holdet med kollegaer, der sammen danner det bedste team – i en virksomhed, hvor vi godt kan lide at vinde, står sammen om tingene og gør en forskel for vores kunder – så følg med her.  

Lige nu søger vi en række nye kollegaer med fokus på udvikling af kundevente IT-løsninger og automatisering. Hvis du mener, det passer til dig, så kontakt mig på tlf. 28 40 40 29 eller tfj@soenderjysk.dk

Thorvaldur Flemming Jensen / IT- og digitaliseringsdirektør

Vi søger nye talenter – måske er det dig?

Vi kommer til at søge en række nye kollegaer i nærmeste fremtid, så lyder en af disse stillinger som dig, så tag fat i Thorvaldur allerede nu…

IT-projektleder

Vi leder efter en projektleder, der kan holde styr opgaver, projekter og programmer på forskellige niveauer. Du er god til at kommunikere og arbejde med forskellige interessenter. Du kan styre infrastrukturprojekter med vores infrastruktur-team og vores leverandører, forretningsprojekter med de forskellige forretningsenheder og vores udviklingsteam. Samtidig vil du få en særlig betroet rolle i forbindelse med vores strategieksekvering i Sønderjysk Forsikring med reference til koncernledelsen.

Du har erfaring med lignende roller, du er struktureret og har styr på værktøjskassen, og du er god til at kommunikere med dine interessenter.

Frontend udvikler

I Sønderjysk Forsikring sætter vi kunderne i højsædet. Det kræver de bedste kundevendte løsninger og ydelser. Vi leder efter dig, der har styr på frontendudvikling i f.eks. React, JavaScript/TypeScript, erfaring med relevante frameworks såsom Angular og React og kender best practices på web og mobil. Du forstår REST API‘er, og du har arbejdet efter agile principper.

Vi har et tæt samarbejde med dygtige leverandører. Vi bruger REST API‘er mod vores backendsystemer, og vi arbejder i sprints efter agile principper.

Lyder det interessant, så er det måske dig, der skal med på vores team og arbejde sammen med UX‘erne og backend udviklerne og resten af Sønderjysk Forsikring om at lave de bedste forsikrings-frontends, som alle kan finde ud af at bruge.

Fullstack eller Tia udvikler

Vi har travlt med at lave fede løsninger på tværs af hele Sønderjysk Forsikring, som inkluderer vores kunder, vores samarbejdspartnere og vores medarbejdere. Vi har alle fokus på at give de bedste oplevelser til vores kunder, og her spiller teknologi en afgørende rolle.

Vi har mange systemer og applikationer i vores landskab, og i midten står vores forsikringsplatform. Vi har brug for flere dygtige kollegaer til at hjælpe os med at integrere systemerne, automatisere forretningsgangene og i det hele tage sørge for, at vi er så effektive som mulig, når vi møder vores kunder, hvad enten det er ude i portalerne eller via telefonen.

Du har erfaring med udvikling, hvor data flyder mellem systemer og virksomheder på en sikker måde. Du kan forholde dig til it-arkitektur og spille bold med kollegerne (inklusiv ledelsen) om, hvad der er de bedste muligheder og løsninger på de forskellige udfordringer. Du er sikkert fortrolig med principper og teknologier såsom CI og CD, Java, Node.js, React, NoSQL persistency, Docker, Kubernetes og flere.

Du har lyst til at være aktiv i de forskellige faser såsom idé, design, udvikling og test af vores løsninger.

Vil du høre mere om at blive en del af holdet?

Se mere om de forskellige stillinger ovenfor.

Er du interesseret i at være en del af vores vindende team, hvor vi står sammen om tingene på den fedeste lokation i København, så tag fat i Thorvaldur Flemming Jensen på tlf. 28404029 eller tfj@soenderjysk.dk

Kompetencecenter i København

Vi har etableret et helt nyt kompetencecenter i København, hvor du finder os i domicilet CPH Highline, der ligger på Havneholmen, tæt på City, lige ved vandet – og i gåafstand til Dybbølsbro Station og kommende metrostation.

Her hører vi til i nye kontorlokaler, der er indrettet med fokus på medarbejdernes velvære og byder på lyse kontorlokaler, kantine og direkte adgang til en af Københavns flotteste tagterrasser.

Her er det planen at samle særlige kompetencer, viden og udvikling, bl.a. inden for it, digitalisering, automatisering og forsikringsbranchen generelt.

Skal du være med? 

København kompetencecdenter
Gennemgang af forsikringer

Sønderjysk Forsikring…

 • er en sund vækstvirksomhed med store ambitioner, der allerede har vist, at høje målsætninger kan opnås
 • dækker hele Danmark og har samtidig lokale rødder i det Sønderjyske
 • er ejet af kunderne, hvilket betyder, at vi ikke skal tjene penge til aktionærer – men også at vi hver dag gør os umage for at give hver enkelt kunde en særlig kundeoplevelse
 • har 170+ medarbejdere placeret i Aabenraa, Esbjerg, Odense, København – og med assurandører rundt i Danmark.
 • holder fast i de sønderjyske værdier som ordentlighed, troværdighed, høj faglighed, en aftale er en aftale osv.

Som medarbejder får du: 

 • mulighed for at sætte dit eget aftryk på det fællesskab, der skaber de gode resultater
 • fleksible arbejdstider (og arbejdssted) og et grundigt oplæringsforløb
 • uformel og imødekommende kultur, hvor vi alle er ildsjæle, og hvor vi tror på, at vi lykkes sammen
 • attraktiv lønpakke med pension, it-pakke, tandforsikring og sundhedsforsikring
Læs mere