Vi søger skadebehandlere til Personskade

Brænder du for personskadebehandling og ønsker du at gøre en forskel for de kunder der har været udsat for en personskade, så er du måske vores nye kollega.

Vi søger skadebehandlere, der har erfaring med ulykkesskade. Dette eventuelt suppleret med uddannelse på Forsikringsakademiet niveau 4.26. Anden relevant erfaring kan også komme i betragtning.

Som person sætter du en ære i at betjene kunderne professionelt og fagligt korrekt, både i skrift og tale. Din vigtigste opgave er skabe tryghed for kunden.  Du trives i et uformelt travlt miljø.

Du vil blive ansat i afdelingen Personskade. I afdelingen behandler vi alle slags personskader, herunder ulykkesskader, arbejdsskader, ansvarsskader efter EAL, lønsikring og til dels rejseskader. Vi er 13 skadebehandlere i afdelingen. Der er højt til loftet i afdelingen, og vi har en fri tone og et godt humør.

Afdelingen er placeret dels i Sønderjysk Forsikrings hovedkontor i Aabenraa samt i kompetencecenteret i København. Du vil arbejde enten fra hovedkontoret i Aabenraa eller fra kompetencecenteret i København.

Hvad bliver dine arbejdsområder?

  • Selvstændig skadesbehandling inden for primært ulykkesskade.
  • Sparring med afdelingens kolleger.
  • Kontakt til eksterne samarbejdspartnere.

Hvad forventer vi af dig?

Du er uddannet inden for forsikring og har erfaring fra arbejde indenfor personskadeområde.

Du kan arbejde selvstændigt og har en struktureret tilgang til din opgaveløsning samt er indstillet på at deltage i de arbejdsopgaver, som findes i en mindre organisation. Du er forretningsorienteret og finder det naturligt at tage udgangspunkt i forretningens mål samtidig med at du sikrer løsninger, der tager hensyn til selskabets kunder.

I forbindelse med ansættelse skal du kunne fremvise straffeattest og leve op til de overordnede principper, der ligger bag Finanstilsynets Fit & proper vurdering.

Om os

Sønderjysk Forsikring er et nationalt forsikringsselskab, der med store ambitioner er i gang med en lønsom vækstrejse. I sidste strategiperiode (2016-2020) fordoblede vi vores omsætning – og i indeværende strategiperiode (2021-2025) har vi tænkt os at gøre det igen! Det kræver medarbejdere, der vil være med til at udvikle, og det skabes i et stærkt fællesskab – både mellem kollegaer og med vores kunder, samarbejdspartnere og omverdenen. Vi er alle ildsjæle, der ser muligheder, finder løsninger og når i mål sammen. Samtidig med at vi har et særligt fokus på at give en nærværende kundeoplevelse, uanset om den er personlig, telefonisk eller digital.

Som en del af os, kan du forvente en uformel tone, højt humør og stort engagement – men også stor fleksibilitet, en god pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.

Er du interesseret?

Send dit CV, eksamensbeviser og evt. andre relevante bilag til ansoegning@soenderjysk.dk – mrk. ” Skadebehandler til Personskade”. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale – og stillingen lukkes, når den rette kandidat er fundet.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Skadechef Susanne Ellborg på tlf. 27 62 10 83 eller på sue@soenderjysk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.