Finansbachelor praktikant til autoskade

Brænder du for den finansielle sektor, og ønsker du at fordybe dig i forsikringsbranchen? Har du lyst til at arbejde med autoskader og har evnerne til at kunne skabe den unikke skadeoplevelse hos vores kunder. Så har du nu chancen for at komme i praktik i Sønderjysk Forsikring og få en masse praktisk erfaring på dit CV. 

I dit praktikforløb kommer du til at indgå i vores front Office team med kompetente skaderådgivere, som alle vil tage godt imod dig.

Vi er et selskab, som løfter i flok i vores travle hverdag, og du bliver klogere på, hvordan et kundeejet forsikringsselskab arbejder.

Du får tilknyttet en kontaktperson i hele praktikperioden, så du hurtigt får mest læring med dig til din uddannelse. Vi garanterer, at du får masser af personlige og faglige udfordringer.

Om dig

  • Du kan samarbejde og er serviceminded, med lyst og energi til at indgå i et team.
  • Du har menneskelig indsigt og kan tale med kunder.
  • Du har empati og kan sætte dig i kundens sted.
  • Du tager ansvar for vores kunder og hjælper dem videre i forbindelse med deres skade.

Som praktikant i Sønderjysk Forsikring får du et spændende praktikforløb i autoskade på vores hovedkontor i Aabenraa. Afdelingens formål er at sikre en kompetent, nærværende og tryg skadebehandling, hvor kunden får en følelse af aldrig at være alene.

Du bliver en del af et nu landsdækkende kundeejet forsikringsselskab med ambitiøse vækstmål. Du vil opleve et arbejdsmiljø, hvor der er en god og uformelt tone samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Samtidig kan du få masser af inspiration og vejledning til dit bachelorprojekt.

Om os

Sønderjysk Forsikring tilbyder forsikringer til både privat og erhverv i hele Danmark. Vi er på en vækstrejse med høje ambitioner for fremtiden. I sidste strategiperiode (2016-2020) fordoblede vi omsætningen – og i denne 5 års strategiperiode er målet at gøre det igen. Det skal ske med en klar strategi, bl.a. inden for automatisering og digitalisering, så vi kan tilbyde de bedste digitale værktøjer til vores kunder. Hos Sønderjysk Forsikring er vi alle ildsjæle, der ser muligheder, finder løsninger og når i mål sammen om at give den bedste kundeservice for vores kunder.

Du bliver en del af et team med ca. 170 medarbejdere på en attraktiv arbejdsplads, der har lokationer med kundecentre i Aabenraa og Odense samt et kompetencecenter i København. Hos os er der styr på forholdene – god pension, fælles frokostordning, sundhedsforsikring og en masse andre gode fordele. For hos os er du aldrig alene.

Er du interesseret?

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til ansoegning@soenderjysk.dk – mærket med “Finansbachelorpraktik – skade” i emnefeltet senest den 20. maj 2022. Vi afvikler samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skadechef Anne-Mette Egedal Nissen på tlf. 30226993 eller mail aen@soenderjysk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.