Ledige stillinger

Her kan du få et overblik over ledige stillinger hos Sønderjysk Forsikring:

 • Erhvervsassurandør til Fyn, Midt- og Østjylland – Læs mere her
  Er du drevet af at skabe salg til erhvervskunder, og forstår du at afdække kundens behov gennem professionel rådgivning? Er du ambitiøs og kan lukke en ordre? Bliv en del af vores dedikerede team. Vi søger lige nu erhvervsassurandører til både område Fyn, Midt- og Østjylland, hvor du kan være med til at spille en afgørende rolle.
 • Privatassurandør til Fyn, Midt- og ØstjyllandLæs mere her
  Brænder du for at mødes med dine kunder og finde de rigtige løsninger for dem? Er du hjemmevant i forsikringsbranchen og kan du arbejde selvstændigt og skabe dine egne resultater? Så er du måske vores nye privatassurandør. Lige nu søger vi privatassurandører til områderne Fyn, Midt- og Østjylland.
 • IT-driftskonsulent – Læs mere her
  Vil du være med til at sikre en fortsat stabil og ikke mindst sikker drift af infrastrukturen i Sønderjysk Forsikring? Vi har et godt udgangspunkt, men i takt med at selskabet vokser med stor hast, vokser også forventningerne til de værktøjer, vi stiller til rådighed for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.
  Arbejdssted: Aabenraa

Skal du være vores nye kollega i København?

Sønderjysk Forsikring er i vækst, og vi har høje ambitioner. Vi vil give kunderne en af branchens bedste kundeoplevelser, bl.a. gennem unik kundeservice, hurtig skadesbehandling og de bedste kundevendte IT-løsninger i forsikringsbranchen.

Vi har åbnet et kompetence-center i København, hvor vi bl.a. søger UX’er, Frontend-udviklere, Fullstack eller Tia udviklere og en IT-projektleder.

Læs mere