Job i Sønderjysk Forsikring

Ledige Stillinger:

Er du drevet af at skabe resultater i møder med kunder? Og er du ambitiøs med et stort vinderinstinkt? Så få et selvstændigt job som privatassurandør på Fyn eller i Midtjylland. Se stillingsopslaget her.

Brænder du for at rådgive og servicere privatkunder? Og sætter du naturligt kundens behov i fokus? - så er du måske den kunderådgiver vi står og mangler til vores kundecenter i Esbjerg. Se stillingsopslaget her

Vi har udvidet telemarketingafdelingen i Sønderborg kundecenter og søger derfor løbende mødebookere. Er du interesseret så læs stillingsopslaget som mødebooker her

Uopfordrede ansøgninger:

Vi vil altid gerne modtage en uopfordret ansøgning, som du er velkommen til at sende til os på mail til uopfordret@soenderjysk.dk.

Vi tillægger de personlige egenskaber stor værdi, hvorfor vi også gerne modtager uopfordrede ansøgninger fra personer både med og uden baggrund fra forsikringsbranchen.

Elev og praktik

Sønderjysk Forsikring har som mål at ansætte en elev hvert år pr. 1. august.

Ansøgerens forventede baggrund er en HHX - gerne suppleret med noget erhvervserfaring (fra fritidsjob).

Som elev gennemgår du en turnus i selskabet, der giver dig en all-round finansuddannelse og et godt udgangspunkt for din videre karriere.

Det er vores mål, at din karriere fortsættes hos os, idet vi stiler efter fastansættelse, når elevtiden er ovre.

I elevtiden - der er på 2 år - veksles mellem on-the-job-training og teoretisk uddannelse kaldet "Finansuddannelsen". Uddannelsen består af nogle obligatoriske fag for alle, der er elever i den finansielle sektor samt nogle valgfri fag indenfor forsikring.

Den teoretiske uddannelse foregår på handelsskole.

Det er en tid med mange spændende udfordringer og fuld opbakning fra selskabets side i erkendelse af, at det er dig, vi skal bygge fremtiden på.