Hvem er vi

Sønderjysk Forsikring G/S har eksisteret i snart 160 år. Vi er et regionalt og gensidigt forsikringsselskab med hovedkontor i Aabenraa. Det er afgørende for os – og vigtigt for dig.

Når vi er regionale, betyder det, at vi fokuserer på Syd- & Sønderjylland og på Fyn & Øerne. Vi forsikrer kun privat- og erhvervskunder i vores del af Danmark, og vi indretter vores priser og betingelser efter det. Det betyder også, at vi støtter en lang række foreninger og formål i hele vores aktivitetsområde.

At vi er et gensidigt selskab betyder, at vi er ejet af vores kunder. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer eller andre.

Vi dækker hele region Syddanmark fra Vejle, Billund og Varde i nord, til grænsen i syd, samt hele Fyn og Øerne.

De tre T’er: Tillid, Tryghed og Tilknytning

Du skal opleve, at det er noget særligt at være forsikret hos Sønderjysk Forsikring.

Det sikrer vi blandt andet ved at værne om vores værdier, de 3 T'er: Tillid, Tryghed og Tilknytning, som er vores varemærke. Vores ambition er at være Syddanmarks foretrukne forsikringsselskab og det oplagte lokale alternativ til de store landsdækkende selskaber.

Konkurrencedygtige forsikringer og kompetente medarbejdere

Vi tilbyder alle former for skadesforsikringer til private og erhverv på  konkurrencedygtige vilkår. Vi uddanner og udvikler hele tiden vores  medarbejdere, så de kan give dig en professionel og personlig betjening sammen med den rigtige rådgivning og service.

Livsforsikring og pension

Vi rådgiver dig også gerne omkring livsforsikring og pension, så du har det fulde sikkerhedsnet under dig og din familie eller din virksomheds medarbejdere. Vi samarbejder med AP Pension om at tilbyde dig nogle af markedets bedste produkter på dette område.

Altid tæt på

Sønderjysk Forsikring er altid tæt på. Vi har filialer i Sønderborg, Tønder, Aabenraa, Haderslev, Esbjerg, Kolding og Odense, og her er vi altid klar med råd og vejledning – uanset om du allerede er kunde eller overvejer at blive det. 

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores filial, og du kan også få besøg af en assurandør. Kontakt os på telefon 74 42 75 00 for at lave en aftale eller book et møde.

Ønsker du selv at undersøge vores forsikringer lidt nærmere, finder du masser af oplysninger her på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig.