Hvem er vi

Sønderjysk Forsikring G/S har eksisteret i mere end 160 år. Vi er et landsdækkende og gensidigt forsikringsselskab med hovedkontor i Aabenraa. At vi er et gensidigt selskab betyder, at vi er ejet af vores kunder. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer eller andre.

Vi forsikrer privat- og erhvervskunder i hele Danmark. 

De tre T’er: Tillid, Tryghed og Tilknytning

Du skal opleve, at det er noget særligt at være forsikret hos Sønderjysk Forsikring.

Det sikrer vi blandt andet ved at værne om vores værdier, de 3 T'er: Tillid, Tryghed og Tilknytning, som er vores varemærke. Vores ambition er at være det foretrukne forsikringsselskab og det oplagte alternativ til de store forsikringsselskaber.

Konkurrencedygtige forsikringer og kompetente medarbejdere

Vi tilbyder alle former for skadesforsikringer til private og erhverv på konkurrencedygtige vilkår. Vi uddanner og udvikler hele tiden vores medarbejdere, så de kan give dig en professionel og personlig betjening sammen med den rigtige rådgivning og service.

Livsforsikring og pension

Vi samarbejder med AP Pension om at tilbyde dig nogle af markedets bedste produkter på dette område. De rådgiver dig omkring livsforsikring og pension, så du har det fulde sikkerhedsnet under dig og din familie eller din virksomheds medarbejdere. 

Altid tæt på

Sønderjysk Forsikring er altid tæt på. Vi har kundecentre i Sønderborg, Aabenraa, Esbjerg og Odense. Her er vi altid klar med råd og vejledning – uanset om du allerede er kunde eller overvejer at blive det. 

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kundecentre eller du kan få besøg af en af vore privat- eller erhvervsassurandører. Kontakt os på telefon 74 42 75 00 for at lave en aftale eller book et møde.

Har du fået en skade klarer vi det via anmeldelse på vores hjemmeside klik her, over telefonen eller ved besøg af en af vore lokale taksatorer.

Ønsker du selv at undersøge vores forsikringer lidt nærmere, finder du masser af oplysninger her på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig.