Finanselev i Sønderjysk Forsikring

Bliv finanselev i Sønderjysk Forsikring og skab dig en karriere i finansverdenen.

Hos Sønderjysk Forsikring er mulighederne mange, og du er selv med til at skabe din fremtid fra første dag som elev. Du bliver betragtet som en del af teamet. Du får en bred uddannelse indenfor forsikring, og vores mål er altid, at du, efter endt elevtid, så vidt muligt, bliver ansat hos os.

Vi ansætter en ny elev hvert år pr. 1. august. Herefter går du de efterfølgende 2 år en spændende tid i møde; både i Sønderjysk Forsikring såvel som på skolebænken. Uddannelsen er sammensat således, at du på skift kommer rundt i alle forsikringsafdelinger på hovedkontoret. Her vil du prøve kræfter med udarbejdelse af policer, håndtering af skader, servicering af nye såvel som bestående kunder; kort sagt alt det skadeforsikringsbranchen byder på. Desuden vil der være perioder, hvor du kommer ud i vores filialer. Her har du direkte kundekontakt og får føling med, hvad kollegernes arbejdsdag består af. Sideløbende følger du den tilhørende finansuddannelse tilknyttet Forsikringsakademiet, hvor du virkelig får de teoretiske elementer ind under huden.

Din tilgang til elevpladsen kan være mange. En relevant uddannelse som HHX eller STX kan være en fordel. Desuden kan du have supplerende erhvervserfaring, hvor du har beskæftiget dig med personlig betjening i form af kunderådgivning eller andet. Uanset hvilken baggrund du har, er vi interesserede i at modtage en ansøgning fra dig. Så kan det være, at du er vores nye finanselev pr. 1. august.

 

”Jeg har fået lov til at snuse til alle muligheder, inden jeg skulle vælge i hvilken afdeling, jeg bedst kunne se mig selv. Jeg har udviklet mig på rigtig mange måder i mine to år som elev. Jeg er blevet fagligt stærk samtidig med, at jeg har knyttet et stærkt bånd til alle mine kollegaer i Sønderjysk Forsikring”.

Sabrina Uldall Henningsen, kunderådgiver
Elev august 2013 - august 2015

”Jeg valgte at søge elevstillingen, da jeg ønskede at være i et ”mindre” forsikringsselskab, hvor man som oftest får mere ansvar og flere udfordringer – hvilket jeg kun blev bekræftet i. I min tid i Sønderjysk Forsikring har jeg opnået en utrolig bred faglighed og lært at tænke ud af boksen ved at kombinere min viden fra de forskellige afdelinger”.

Anna Nielsen, Elev august 2014 – august 2016

”Det at kunne udføre et stykke arbejde, der giver mening for den enkelte kunde, ud fra deres behov, er noget, jeg sætter en stor ære i. Det bedste ved at være elev i Sønderjysk Forsikring er at jeg fra dag ét var kollega og ikke blot en ”elev”. Den gode arbejdsgang, og det ansvar jeg har fået, er i høj grad med til at udvikle mig som kollega såvel som person.”

Thomas Tranekjer Petersen,
Elev august 2015 – august 2017
 

Elevuddannelsen er spændende og lærerig, og selv når du er færdig som elev, lærer du nyt hver eneste dag. Der er ikke to dage, der er ens! Efter endt elevuddannelse er du ikke låst, og der er stor mulighed for andre funktioner eller at arbejde sig ”højere op ad stien. Det er arbejdsmoralen, der sætter grænser."

Mike Hvid Nielsen,
Elev 2012 august – august 2014
 

 

Du kan downloade vores folder om at være finanselev hos os her

Vil du også gerne være en del af teamet?

Vi vil altid gerne modtage en uopfordret ansøgning. Du kan sende den til os på mail til uopfordret@soenderjysk.dk eller med post att. HR - uopfordret ansøgning.

Vi tillægger de personlige egenskaber stor værdi. Derfor vil vi meget gerne modtage uopfordrede ansøgninger fra personer både med og uden baggrund fra forsikringsbranchen.