Dit forsikringsselskab Sønderjysk Forsikring

Få et indblik i Sønderjysk Forsikring – både som virksomhed, som arbejdsplads og som en del af din hverdag.

Sønderjysk Forsikring – hos os er du aldrig alene

Sønderjysk Forsikring er dit forsikringsselskab, som altid hjælper dig godt videre, når du har haft en skade eller et uheld, uanset hvor i Danmark du bor.

Hver dag gør vi os umage for at give ”lidt ekstra” – både overfor dig som kunde og samarbejdspartner, men også overfor hinanden – fordi vi tror på, at det er i fællesskabet og i samspillet med hinanden, at vi finder de bedste løsninger.

Vi er dem, der tager telefonen, når du ringer. Vi reagerer hurtig på din skadeanmeldelse, og vi rådgiver dig, når du er i tvivl. Hvis du har en akut skade, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt. Når vi ikke selv kan hjælpe (f.eks. hvis du ikke er dækket eller har brug for skadeforebyggelse), så laver vi gerne aftaler med samarbejdspartnere, så vi derigennem hjælper dig godt videre. Det er det, vi mener med, hos os er du aldrig alene.

En klar og ambitiøs strategi

Sønderjysk Forsikring er på en vækstrejse. I sidste strategiperiode (2016-2020) fordoblede vi vores omsætning – og i denne 5 års strategiperiode er målet at gøre det igen. Vi er ambitiøse og har en klar strategi bl.a. inden for automatisering og digitalisering, hvor vi ønsker at give dig de bedste digitale værktøjer. Det bliver således dit valg, om du ønsker at blive betjent personligt gennem telefon og assurandørbesøg, eller om du foretrækker at betjene dig selv online døgnet rundt.

Hos os er du aldrig alene – et ambitiøst kundeløfte

Vores kundeløfte forpligter! Derfor har vi bygget et ”kundeunivers” rundt om vores kundeløfte. Herigennem sikrer vi oplevelsen, hos os er du aldrig alene, når du er i kontakt med os. Samtidig med at vi udvikler os, lærer vi af vores erfaringer, så vi sammen kan blive endnu bedre. Kundeuniverset, der består af flere spor, indeholder bl.a. tiltag i forbindelse med kundebetjening, servicekoncept, digitale værktøjer, produkter og fællesskabet med vores kunder.    

Kundeejet og i hele Danmark

Når der sker ændringer i livet, når du får en skade eller kommer ud for et uheld, så har du brug for dine forsikringer – men mest af alt har du brug for ikke at være alene. Som et kundeejet selskab, der går mere end 160 år tilbage, så har vi prøvet det meste, og som en god ven hjælper vi dig hurtigt videre. Vi dækker hele landet, både privat og erhverv, med forsikringer, der kan tilpasses individuelt efter livsstil, interesser og hvor i livet, du befinder dig. For hos os er du aldrig alene.

Yndlingsbamsen og livets faser

Vores kundeløfte handler naturligvis om forsikringer – men det handler også om din yndlingsbamse fra barndommen og om livets forskellige faser. Se filmen, der viser, hvordan det hænger sammen – og genkend selv følelsen hos os er du aldrig alene.

Se filmen

Vil du forebygge eller have skader?

Du kan selv bidrage til at undgå skader, og ofte er det ikke så meget, der skal til. Vi rådgiver dig gerne, og for at gøre det nemmere for dig, laver vi løbende nye aftaler med samarbejdspartnere omkring skadeforebyggelse. Følg med via nyhedsbrevet – og bliv inspireret her:

  • Forebyggelse af stormskader på boligen – Læs mere
  • Hvordan du undgår rotter i boligen – Læs mere
  • Hvad du kan gøre for at undgå indbrud – Læs mere
  • Sikker brug af ukrudtsbrænder – Læs mere
Tilmeld nyhedsbrev

Sponsorater og støtte, der styrker fællesskabet

Vi støtter udvalgte områder af sporten, kulturen og fritidslivet. Men vi støtter f.eks. også De Frivillige Brandværn, Team Rynkeby og er en aktiv partner i ”Fart med Fornuft” kørekurset for unge bilister. Dermed ønsker vi at styrke det fællesskab, som bidrager til, at du ikke er alene.

Se sponsorater

Hos os er du ikke alene, når du skal vælge dine forsikringer. Vi gør hver dag en ekstra indsats, så du får den forsikring, der passer til dig – og vi hjælper dig godt videre, når du har brug for det.

Frank Abel / Adm. direktør

Frank Abel - Adm. direktør

Værd at vide

Hvad vil det sige at være et gensidigt forsikringsselskab?

Det betyder, at vi er ejet af vores kunder. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer eller andre. I stedet går overskuddet til bedre service og bedre produkter.

Hvorfor hedder selskabet Sønderjysk Forsikring, når I sælger forsikringer i hele landet?

Vi blev etableret på Als i Sønderjylland for mere end 160 år siden. Vi har gennem tiden udvidet vores aktiviteter, så vi i dag er landsdækkende.