Dit forsikringselskab Sønderjysk Forsikring

Få et indblik i Sønderjysk Forsikring – både som virksomhed, som arbejdsplads og som en del af din hverdag.

Sønderjysk Forsikring – et ambitiøst selskab

Sønderjysk Forsikring er dit forsikringsselskab, der giver tryghed og nærvær i hverdagen, for både privat- og erhvervskunder, uanset hvor i Danmark du bor.

Vi er kendetegnet ved vores personlige service, hvor vi hver dag gør os umage for at tilbyde dig den forsikring, der passer lige præcist til dit behov, lige der hvor du er i livet.

Samtidig sætter vi en ære i at levere en hurtig og korrekt skadesbehandling, for vi ved godt, at det er i en skadesituation, at du har allermest brug for hjælp.

Sønderjysk Forsikring har store ambitioner og er på en vækstrejse. I perioden fra 2016-2020 fordoblede vi vores omsætning – og det har vi tænkt os at gøre igen. Alt imens vi opretholder vores velkendte nærværende og personlige kundeservice.

Tillid, tryghed og tilknytning er vores kundeløfter

At være ejet af kunderne giver os nogle særlige kundeløfter. Det skal nemlig være noget særligt at være kunde hos os, derfor har vores kundeløfter stor betydning for alle medarbejdere i hverdagen.

Se kundeløfterne

Sponsorater og støtte til det, der står dig nært i hverdagen

Vi støtter udvalgte områder af sporten, kulturen og fritidslivet. Men vi støtter også det Frivillige Brandværn, og er en aktiv partner i ”Fart med Fornuft”. Alt sammen fordi vi tror på, at det gør en forskel og skaber tryghed i hverdagen.

Se sponsorater

Vi gør hver dag en ekstra indsats, så alle kunder får den forsikring, der passer til dem – lige der hvor de er i livet.

Frank Abel / Adm. direktør

Frank Abel - Adm. direktør

Værd at vide

Hvad vil det sige at være et gensidigt forsikringsselskab?

Det betyder, at vi er ejet af vores kunder. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer eller andre. I stedet går overskuddet til bedre service og bedre produkter.

Hvorfor hedder selskabet Sønderjysk Forsikring, når I sælger forsikringer i hele landet?

Vi er ”født og opvokset” i Sønderjylland for mere end 160 år siden, og det er vi stolte over. Vi startede på Als i Sønderjylland, og har gennem tiden udvidet vores aktiviteter, så vi i dag er landsdækkende. Det kan godt være, vi stadig er lidt ”sønderjyske” i vores kundeservice – men det er kun til din fordel – for her bliver du mødt af ordentlighed, et-ord-er-et-ord, personlig service og rigtige mennesker i telefonen.