Dit forsikringsselskab Sønderjysk Forsikring

Få et indblik i Sønderjysk Forsikring – både som virksomhed, som arbejdsplads og som en del af din hverdag.

Sønderjysk Forsikring – hos os er du aldrig alene

Sønderjysk Forsikring er dit forsikringsselskab, som altid hjælper dig godt videre, når du har haft en skade eller et uheld, uanset hvor i Danmark du bor.

Hver dag gør vi os umage for at give ”lidt ekstra” – både overfor dig som kunde og samarbejdspartner, men også overfor hinanden – fordi vi tror på, at det er i fællesskabet og i samspillet med hinanden, at vi finder de bedste løsninger.

Hos os er det en af vores dygtige medarbejdere, der svarer telefonen, når du ringer. Du får effektiv skadebehandling, så du kan komme godt videre, og du får rådgivning, hvis du er i tvivl. Hvis du har en akut skade, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt.

Med i pakken får du unikke fordele, der er med til at give dig endnu mere tryghed i hverdagen.

Det er alt det, vi mener med, hos os er du aldrig alene.

Samfundsansvar og bæredygtighed

Forsikringer handler rigtig meget om samfundsansvar. Vi vil gerne bidrage til at passe godt på vores miljø og passe godt på hinanden, og det fællesskab vi deler. 

Det starter med omtanke i hverdagen – og udtrykkes bl.a. via vores Fællesskabspulje

Et mere bæredygtigt Sønderjysk Forsikring

Vil du forebygge eller have skader?

Du kan selv bidrage til at undgå skader, og ofte er det ikke så meget, der skal til. Vi rådgiver dig gerne, og for at gøre det nemmere for dig, laver vi løbende nye aftaler med samarbejdspartnere omkring skadeforebyggelse. Følg med via nyhedsbrevet – og bliv inspireret her:

  • Forebyggelse af stormskader på boligen – Læs mere
  • Hvordan du undgår rotter i boligen – Læs mere
  • Hvad du kan gøre for at undgå indbrud – Læs mere
  • Sikker brug af ukrudtsbrænder – Læs mere
Tilmeld nyhedsbrev

Hos os er du aldrig alene

Vores kundeløfte handler naturligvis om forsikringer – men det handler også om din yndlingsbamse fra barndommen og om livets forskellige faser. Se filmen, der viser, hvordan det hænger sammen – og genkend selv følelsen hos os er du aldrig alene.

Se filmen

Hos os er du ikke alene, når du skal vælge dine forsikringer. Vi gør hver dag en ekstra indsats, så du får den forsikring, der passer til dig – og vi hjælper dig godt videre, når du har brug for det.

Frank Abel / Adm. direktør

Frank Abel - Adm. direktør

Værd at vide

Hvad vil det sige at være et gensidigt forsikringsselskab?

Det betyder, at vi er ejet af vores kunder. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer eller andre. I stedet går overskuddet til bedre service og bedre produkter.

Hvorfor hedder selskabet Sønderjysk Forsikring, når I sælger forsikringer i hele landet?

Vi blev etableret på Als i Sønderjylland for mere end 160 år siden. Vi har gennem tiden udvidet vores aktiviteter, så vi i dag er landsdækkende. 

Lykkes Sønderjysk Forsikring med strategien?

Hos Sønderjysk Forsikring har vi en klar og ambitiøs strategi. Selskabet er på en vækstrejse. I sidste strategiperiode (2016-2020) fordoblede vi vores omsætning – og i denne 5 års strategiperiode er målet at gøre det igen. Vi er ambitiøse og har en klar strategi bl.a. inden for automatisering og digitalisering, hvor vi ønsker at give kunden de bedste digitale værktøjer.