Tilpas forsikringer til dine behov

Passer dine forsikringer til det liv du lever i dag? Dine forsikringsbehov ændrer sig livet igennem i takt med, at din livssituation udvikler sig. Skal du for eksempel flytte, giftes, skilles eller starte på uddannelse, så er det vigtigt, at du får en forsikringsgennemgang for at se, om forsikringerne dækker dine nuværende behov.

Ændringer i livet – store som små – kan have indvirkning på din forsikringssum og dækningsbehov. Det kan have stor betydning for dig, hvis du glemmer at tjekke dine forsikringer, så de matcher dine nye behov. Det kan for eksempel være, hvis du får en skade på din ulykkesforsikring, og der står et andet erhverv på din forsikringspolice, fordi du ikke har fået den opdateret. Så kan du risikere, at dækninger ikke passer til dit nye erhverv. Derfor skal du kontakte os, når der sker noget nyt i dit liv, så dine forsikringer kan blive opdateret. På den måde sikrer du dig, at du er korrekt forsikret, hvis ulykken skulle ske.

Hvad kan påvirke forsikringsdækningen?

  • Får du et nyt job, bliver ledig eller færdiggør en uddannelse skal din ulykkesforsikring justeres.
  • Husk at få tjekket op på forsikringer, hvis du flytter hjemmefra. Er dine forældre kunder hos Sønderjysk Forsikring med en indboforsikring, er du stadig omfattet af den, hvis du er under 21 år og bor alene.
  • Skal du flytte og købe nye møbler, kan forsikringssummen på din indboforsikring ændre sig, så forsikringssummen skal opdateres.
  • Starter dit barn til en fritidsaktivitet, så husk at tjekke, om børneulykkesforsikringen er opdateret til de nye behov. Forsikringen dækker som udgangspunkt de fleste fritidsaktiviteter med undtagelse af dem, som kategoriseres som farlig sport. Læs mere.
  • Har du fået en ny interesse? Er du f.eks. begyndt at samle på antikviteter, skal din indbosum have et forsikringstjek, så du er sikker på, at det hele er dækket i tilfælde af brand, indbrud osv.

Vil du have et forsikringstjek?

Vi vil gerne tage en uformel snak og tjekke dine forsikringsdækninger.

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her