ID-sikring beskytter mod hacking

Identitetstyveri er et ægte skrækscenarie. Desværre er privatpersoner i stigende omfang udsat for, at der bliver købt varer, oprettet kreditkort eller ansøgt om lån i deres navn. Via computer og mobil efterlader du oplysninger om dig selv mange steder. Er dine personoplysninger først blevet misbrugt, er du ofte overladt til dig selv. Det kan tage op til flere år at rydde op i identitetsrodet. Derfor skal du passe lige så godt på din identitet som på dit hus og din bil.

Vi har udvidet vores indboforsikring med en gratis ID-sikring, så du kan overlade alt det tunge og komplicerede arbejde til os, hvis din identitet er blevet stjålet og misbrugt. Som kunde hos os har du altid et sted, du kan henvende dig, hvis du har mistanke om identitetstyveri eller bliver udsat for det. Vi hjælper dig med at få overblik og rydde op.

Med en ID-sikring fra Sønderjysk Forsikring får du både hjælp til at forebygge identitetstyveri – og hjælp hvis du har været udsat for identitetstyveri.

Ring til os på 70 22 24 30 – så hjælper vi med at løse problemerne. Vi er her døgnet rundt.

Web Clean-up er inkluderet i indboforsikring

Har du fundet falske profiler i dit navn på nettet eller oplevet online chikane? Med Web Clean-up kan du få forebyggende rådgivning og assistance til at fjerne uønsket materiale.

Læs mere

Få tips til at beskytte din identitet

Hvad kan du gøre for at beskytte dig selv online?

 • Sørg for at tømme din postkasse jævnligt. Sæt evt. lås på.
 • Opbevar aldrig NemID-nøglekort sammen med bruger-id og/eller adgangskode.
 • Undgå personfølsomme oplysninger på dine online profiler.
 • Oplys kun fortrolige oplysninger, herunder cpr-nummer, på netsteder du har tillid til (se efter en hængelås eller ’https’ efter web-adressen).
 • Lær dine børn gode it-vaner og sikkerhed på nettet.
 • Sørg for at du bruger både antivirusprogram og firewall på din computer.
 • Sørg for at kryptere dit trådløse netværk.
 • Send aldrig fortrolige og personlige oplysninger i en email. Vær kritisk og varsom, hvis du bliver bedt om f.eks. at sende dit login til NemID. Det vil en offentlig myndighed eller din bank aldrig bede dig om.
 • Lad være med at oplyse/dele fortrolige og personlige oplysninger på sociale netværk.
 • Sørg for at dine bærbare enheder er sikre. Lav eventuelt en internet-søgning på ”sikker-smartphone” for at lære mere om, hvordan du bedst gør det.
 • Sørg for at skifte dine adgangskoder jævnligt og sikre dig at alle programmer på din computer er opdaterede.

Har du styr på din indboforsikring?

Du kan skræddersy din indboforsikring efter dine ønsker og behov. Du kan tilvælge særlige dækninger, f.eks. udvidet elektronikdækning, ekstra cykel dækning eller rejseforsikring. Valget er dit, for din indboforsikring skal passe til dig og din husstand.

Læs mere