Udbetaling af erstatning

Erstatning i forbindelse med skade på bil, hus, sommerhus eller hobby ejendom

Har du haft en skade på dit hus, sommerhus eller hobby ejendom, så kan du frit vælge en håndværker i Danmark, som skal stå for at reparere skaden. Sønderjysk Forsikring tager sig af regningen og sender efterfølgende en opkrævning til dig på din valgte selvrisiko.

Aftaler vi en kontant erstatning med dig i forbindelse med en af de nævnte skader, vil denne erstatningssum blive udbetalt til din NemKonto.

Erstatning i forbindelse med en løsøreskade

Har du fået en løsøreskade, som er dækket af din indboforsikring, vil din erstatning blive udbetalt via Scalepoint.

Scalepoint er en online webshop, hvor forskellige udbydere, online shops mv. tilbyder ekstra rabatter på produkter og services. Det betyder, at du har mulighed for at købe tilsvarende produkter, som det du har mistet eller gavekort med din erstatningssum, så du kan få endnu mere ud af din erstatning. Det er fleksibelt og nemt for dig.

Når skadebehandlingen er færdig og din erstatning er opgjort, får du pr. mail tilsendt et link til Scalepoint webshoppen, og på din mobiltelefon får du tilsendt din personlige kode hertil. Så kan du ellers bare gå i gang med at shoppe.

Ønsker du ikke at shoppe i Scalepoint, men blot have erstatningssummen udbetalt til din NemKonto, skal du vælge udbetal til NemKonto inde i Scalepoint Webshoppen.

Erstatningssummen skal bruges inden tre år fra udstedelsen

Fra den dag du modtager din skadesopgørelse, har du tre år til at bruge din erstatningssum i Scalepoint webshoppen. Hvis du ikke får brugt din erstatningssum inden for tre år, vil denne automatisk blive udbetalt til din NemKonto.

Support og kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller er i tvivl om noget, så kan vores  samarbejdspartner Scalepoint kontakte på tlf. 70 33 28 28.

Har du styr på dine forsikringer?

Dine forsikringer dækninger skal passe til dine behov. Er der sket noget nyt i dit liv fornyligt, er det en god idé at få et forsikringstjek. Så kan du føle dig tryg og sikker på, at du er rigtig forsikret.

Få et forsikringstjek