Sønderjysk Forsikring donerer til Julemærkehjemmene

Hos os er du aldrig alene.

Medarbejderne hos Sønderjysk Forsikring har samlet penge ind til børnene på de danske Julemærkehjem. Sønderjysk Forsikring støtter op om fællesskabet, hvor ingen skal holdes uden for.

I mere end 100 år har julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn i Danmark. I dag hjælper julemærkehjemmene børn i alderen 7-14 år med mistrivsel, mobning og ensomhed. Og det vil Sønderjysk Forsikring gerne bakke op omkring. For vi tror på, at fællesskabet sikrer tryghed og er med til at give børnene en ny start.

Medarbejderne har ved en intern indsamling samlet 4.300 kr. ind, og det har Sønderjysk Forsikring valgt at doble op, så donationen lyder på i alt 8.600 kr. Pengene blev mandag overrakt på Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund, hvor børn og forstander, Lasse Balsgaard blev glade for donationen.

”Julemærkehjemmene finansieres primært for indsamlede midler. Derfor er vi afhængige af bidrag fra privatpersoner, virksomheder, fonde osv. For hver en støtte er vigtig, så vi kan lykkes i vores hjælpearbejde og give børnene en ny start på livet”, fortæller Lasse, forstander på Julemærkehjemmet Fjordmark.

Donationerne er med til at gøre et ophold på julemærkehjemmene muligt for udsatte børn i Danmark. Og det er der brug for, så børnene bliver en del af et fællesskab og ikke føler sig alene.

Sønderjysk Forsikring bamser til hvert værelse

Der bor 30 børn ad gangen på Fjordmark Julemærkehjem i Kollund. Her bliver børnene indlogeret på 12 værelser.

Sønderjysk Forsikring bamsen har selvfølgelig også været med i donationen til Julemærkehjemmet. En bamse til hvert værelse – en god ven, som altid er der og giver tryghed, når børnene skal sove.