Ny kundefordel – alarmsystem til boligen

Sønderjysk Forsikring har indgået samarbejde med Verisure. Det betyder, at Sønderjysk Forsikring nu kan tilbyde kunder et alarmsystem fra Verisure til en fordelagtig pris. 

Med et alarmsystem kan kunderne få endnu mere tryghed i hverdagen. Indbrudssikring af hjemmet kan nemlig være afgørende for risikoen for indbrud. En manglende indbrudssikring er en væsentlig årsag til, at der sker indbrud. Hvis du sørger for at indbrudssikre dit hjem og bare vanskeliggør det en smule at bryde ind, så er der større chance for, at et eventuelt indbrud mislykkes (kilde: Bolius.dk). Og derfor anbefaler Sønderjysk Forsikring bl.a. at få installeret et alarmsystem.

Hvem er Verisure?

Verisure er Europas førende udbyder af alarmer og alarmsystemer til private og virksomheder. Verisure har mere end 25 års erfaring i at sikre danske hjem mod indbrud og med mere end 140.000 kunder, er Verisure danskernes foretrukne alarmselskab.

Som professionel sikkerhedsfirma skræddersyr Verisure alarmsystemet til boligen, monterer det og døgnovervåger fra en vagtcentral. Vagtcentralen er bemandet døgnet rundt af professionelle alarmoperatører, som reagerer ved indbrud, overfald og brand i boligen, så kunden altid kan føle sig tryg.

Læs mere om Verisure alarmsystem

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Verisure kan tilbyde? Du kan få et gratis sikkerhedstjek og skræddersyet tilbud.

Læs mere

Book et onlinemøde og få styr på dækningerne

Book et onlinemøde, når det passer dig bedst. På onlinemødet får du gennemgået dine dækninger ansigt til ansigt med en af vores dygtige rådgivere. Så er du sikker på, at din forsikringsløsninger passer til dine nuværende behov.

Book onlinemøde

Har du brug
for hjælp?

Vi sidder altid klar ved telefonen til at vejlede dig.

Ring til os

98 98 98 98

Eller log ind på Min side

Log på Min side