Montér en rottespærre og undgå rotter

Rotter er et evigt voksende problem, som udgør en alvorlig sundhedsfare både i byer og på landet. Rotter bevæger sig rundt via kloaksystemer og er derfor de rene bakteriebomber, som kan overføre alvorlige sygdomme til mennesker. Udover smitterisikoen kan rotter forvolde omfattende materielle skader på bygninger, inventar og installationer.

Rottebekæmpelse er vigtig, for rotter formerer sig hurtigt. Hvis du vil undgå rotter, kan du med fordel installere en rottespærre i kloakken. Så kan du holde rotterne ude af boligen og forebygge skader. Vi samarbejder med KloakTek, som er en af Danmarks førende virksomheder inden for bekæmpelse af rotter.

Bestil din rottespærre hos Sønderjysk Forsikring

Er du kunde hos os, kan du bestille en rottespærre igennem KloakTek og få en fordelagtig rabat. Prisen er en special forhandlet pris til dig som kunde i Sønderjysk Forsikring. KloakTek tilbyder en årlig serviceaftale på rottespærren, hvor de sørger for, at den bliver rengjort, testet og eventuelle defekte dele bliver skiftet ud. Denne service skal du selv betale for. Vi anbefaler, at du tilmelder dig en serviceaftale.

Du bestiller din rottespærre på Min side.

Bestil en rottespærre

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er en effektiv sikring, som kan minimere rotters indtrængen i din bolig. Ved at montere en rottespærre undgår du, at der trænger rotter ind i din bolig.

Rottespærren består af to klapper, som placeres i kloakledningen. Alle rottespærrer er med åben bund, så der ikke opstår hindringer i bundløbet af din brønd. Rottespærren er monteret med et aftageligt, vendbart spjæld, så den kan monteres i både tilløbs- og afløbssiden.

Hvem er KloakTek?

KloakTek har mange års erfaring med bekæmpelse af rotter, som de udfører på en miljøvenlig og effektiv måde for kunder i hele landet. KloakTek er en af Danmarks førende virksomheder inden for rottebekæmpelse. Desuden er de autoriseret kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV inspektion.

Læs mere i KloakTek’s brochure her.

Er din bolig korrekt forsikret?

For at få dækket skader forvoldt af skadedyr kræver det, at du har tegnet en udvidet husdækning. Få et forsikringstjek fra Sønderjysk Forsikring.

Udfyld formularen, så ringer vi til dig når det passer dig

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Få flere tips

Vi har samlet en række tips og gode råd til, hvordan du kan forebygge rottebesøg i din bolig.

Læs mere

Har du brug
for hjælp?

Vi sidder altid klar ved telefonen til at vejlede dig.

Ring til os

98 98 98 98

Eller log ind på Min side

Log på Min side