Vind brandslukningsudstyr til din husstand

Nu kan du vinde Familiepakken fra 4 FIRE INTERNATIONAL, som har en samlet værdi af 1.599,-

Med Familiepakken kan du og din familie komme sikkert igennem julen og være på forkant, hvis uheldet skulle ske. Brandslukningsudstyret indeholder: 

3 stk. Røgalarmer
– 2 stk. 112 Brandslukker m. holder
– 1 stk. 112 Brandslukker m. sleeve
– 1 stk. førstehjælpstaske

Du deltager i konkurrencen ved at udfylde formularen og tilmelde dig nyhedsbrevet herunder. Er du allerede tilmeldt nyhedsbrevet, deltager du automatisk i konkurrencen. Se vores konkurrencebetingelser her

Den heldige vinder trækkes d. 15. december 2021 og får direkte besked.

Sønderjysk Forsikring ønsker alle en sikker og glædelig jul. 
>
Ja tak, Jeg vil gerne modtage nyhedsbrev fra Sønderjysk Forsikring, hvor jeg får nyheder, tips og gode råd, forsikringstilbud og mulighed for at deltage i konkurrencer, via mail og sms. Samtidig giver jeg samtykke til, at mine oplyste personoplysninger må opbevares og anvendes til dette formål. Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke direkte i nyhedsbrevet eller ved at skrive til marketing@soenderjysk.dk

Marketing bySe mere om vores persondatapolitik her

Undgå at julen går op i røg og flammer

I december stiger brandfaren i de danske hjem. Derfor er det vigtigt at tage sine forholdsregler og holde et godt øje med juletræet, adventskransen og juledekorationerne.

For at minimere risikoen for brandulykker i julen, har vi samlet en række gode råd, som du kan dele med din familie og venner.

Få gode juletips

Undgå indbrud i julen

Julen er en skøn tid med masser af hygge og nærvær. Men det er desværre også en tid, hvor mange hjem står tomme, og det kan friste de ubudne gæster. Julemåneden er den tid på året, hvor der sker flest indbrud. Her får du vores gode råd til, hvordan du kan undgå, at dit hus bliver udsat for indbrud i juledagene.

Læs mere

3 gaveidéer til en sikker og glædelig jul

Julen er en hyggelig tid, som mange ser frem til. Masser af hygge og nærvær med dem du har kær. Men midt i julehyggen (eller julestressen!), kan uheldet desværre ske. Levende lys, der flagrer i en tør juledekoration, julemaden der skal kreeres på varme gryder og pander, eller måske er dit hus alene hjemme og kan friste indbrudstyvene.

Bliv inspireret med tre bud på årets advents- eller julegaver, som kan bidrage til, at du og dine kære får en sikker og glædelig jul. 

Få gaveidéer her