Erhverv.png

Vi tager dine erhvervsforsikringer personligt

Sønderjysk Forsikring er den professionelle og personlige forsikringspartner for virksomheder i Syd- og Sønderjylland. Professionelle, fordi vores forsikringer fuldt ud matcher andre selskabers – også de store. Personlige, fordi du oplever forskellen, når du har brug for os og er i kontakt med os.

En god erhvervsforsikring kræver personlig kontakt og et kompetent forsikringsselskab. Vores vigtigste opgave er først og fremmesat at lytte og i fællesskab med dig finde den løsning, som lige netop din virksomhed har brug for. Hos os er erhvervsforsikringer ikke en hyldevare, og du bliver aldrig et nummer i køen.

Tillid, Tryghed og Tilknytning

Vi bygger vores relationer på de tre T’er: Tillid, Tryghed og Tilknytning. Vi vil ikke være alt for alle, men vi vil være det foretrukne forsikringsselskab for virksomheder i Syd- og Sønderjylland. Derfor spiller vores forskellige filialer en aktiv rolle i mange lokale netværk. Vi er der, hvor du er, og der, hvor du driver din virksomhed. Vi vil altid gerne se vores kunder i øjnene, og vi vil gerne have kunder, der har det på samme måde med os.

Find os

Derfor har vi sat vores assurandører frem i forreste række i den filial, der er tæt på dig. Så kan du ringe, maile eller booke et møde, præcis når det passer dig. Og sådan bliver det ved med at være. På den måde er du også sikret, at den filial, som hjælper dig, har erfaring med netop dit område i landet. 

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Find vores filialer her


Erhvervsforsikring

Få en forsikring der er skræddersyet til netop din virksomhed og din branche.

Vores erhvervsteam
står klar til at hjælpe.

Book møde
bil.png

Med en bilforsikring hos os har du fri kilometer, og med kaskoforsikring frit værkstedsvalg i Danmark.

Få mere info
indbo.png

Vores indboforsikring er ikke bare standard. Den indeholder bl.a. ID-sikring og psykologisk krisehjælp.

Få gode råd