Erhverv.png

Erhvervsforsikring

Sønderjysk Forsikring er et "full service" forsikringsselskab, hvilket betyder, at vi også kan tilbyde erhvervslivet en lang række attraktive forsikringsprodukter.

Lokal forankring

Den lokale forankring og det lokale engagement gælder også i vores erhvervsafdeling. Vores ambitiøse målsætning om at være det foretrukne forsikringsselskab i Syd- og Sønderjylland bliver opfyldt, når regionens erhvervsvirksomheder også er af den opfattelse.

Derfor skal du som erhvervskunde hos Sønderjysk Forsikring heller ikke forvente, at vi gør tingene helt som andre forsikringsselskaber. Hos os er det den personlige betjening og nærheden, som er udgangspunktet i alt, hvad vi gør. 

Sandhedens øjeblik

"Sandhedens øjeblik" er for os især, når skaden er sket. Når du står med en ekstra udfordring.Det er her, du skal opleve den sande værdi af produktet, og det er her, at vi skal bevise, at du har valgt rigtigt. Det er her, vi skal gøre en synlig forskel. Og får du pludselig brug for os, kan du døgnet rundt, året rundt komme i kontakt med vores taksatorer. Klik her for yderligere information om, hvordan du kan kontakte os.

Sønderjysk Forsikring tilbyder en bred vifte af forsikringsløsninger. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde lige netop dig og din virksomhed? Du er velkommen til at kontakte os på 74 42 75 00 eller sende en mail til info@soenderjysk.dk, hvorefter vi hurtigst muligt vil kontakte dig.


Erhvervsforsikring

Få en forsikring der er skræddersyet til netop din virksomhed og din branche.

Vores erhvervsteam
står klar til at hjælpe.

Book møde
bil.png

Med en bilforsikring hos os har du fri kilometer, og med kaskoforsikring frit værkstedsvalg i Danmark.

Få mere info
indbo.png

Vores indboforsikring er ikke bare standard. Den indeholder bl.a. ID-sikring og psykologisk krisehjælp.

Få gode råd