Øvrige erhverv og brancher

Hver branche har sit behov for forsikringer, ligesom virksomheder har individuelle behov og ønsker. Det er her, vi kommer ind i billedet, for vi hjælper dig med at finde din virksomheds optimale forsikringsløsning. Samtidig får du også gode råd og anbefalinger til forebyggelse af skader. 

 

I erhvervsvirksomhederne er der ofte brug for disse forsikringer: 

 • Erhvervs- og produktansvarsforsikring
  Dækker hvis din virksomhed bliver gjort erstatningsansvarlig for skader, f.eks. ved uheld eller fejl. Dette gælder, hvis du eller en af dine medarbejdere laver skade på andre eller andres ting, eller hvis en af virksomhedens produkter eller ydelser er årsag til en skade.
   
 • Lovpligtig arbejdsskadeforsikring
  Dækker hvis en af dine medarbejdere kommer til skade på arbejde i arbejdstiden, og får brug for behandling eller erstatning. Forsikringen kan udvides, så den også dækker dig som selvstændig erhvervsdrivende. Se mere her.
   
 • Erhvervs løsøreforsikring
  Dækker virksomhedens ting og værdier, som f.eks. inventar, varelager, værktøj, maskiner, it-udstyr – hvis de kommer til skade eller bliver stjålet. Det kan f.eks. være som følge af brand, tyveri, vandskade eller hærværk.
   
 • Bygningsforsikring
  Dækker både værdien af selve bygningen og bygningens funktion. Tilpasses alle typer af erhvervsbygninger og ejendomme.
   
 • Transportforsikring
  Gælder når din virksomhed transporterer varer fra et sted til et andet, og dækker hvis virksomhedens varer bliver skadet eller forsvinder undervejs.
   
 • Biler og køretøjer
  Kan være flere løsninger, da virksomheden både kan have bil– og firmabilsordning samt varebiler og lign.  Alle biler/køretøjer kan få kasko og ansvar i en samlet løsning, så virksomheden er dækket både for skader forvoldt på andre og andres ting – samt for skader på egne biler/køretøjer. Virksomheden er dækket ved trafikuheld, tyveri og hærværk. Du kan også tilvælge vejhjælp, så I hurtigt kommer videre, hvis uheldet er ude.
   
 • Sundhedsforsikring
  Med en sundhedsforsikring er du og dine medarbejdere dækket både på arbejde og i fritiden. I er bl.a. sikret hurtig hjælp og behandling ved sygdom. 
   
 • Netbanksforsikring
  Dækker virksomhedens tab, hvis I bliver udsat for indbrud i din virksomheds netbank, og kontoen bliver tømt. 
   

Du kan finde faktaark, betingelser og få de vigtigste detaljer for alle forsikringerne her.

De økonomiske konsekvenser efter en skade eller et uheld kan være store, f.eks. ved en brand eller et indbrud. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få styr på dine forsikringer.

Claus Dam / Salgsdirektør

Skal vi finde en løsning sammen? 

Vi starter med en snak om din virksomheds behov. Herefter får du et uforpligtende tilbud, der er tilpasset virksomheden. Så snart du siger ja tak, klarer vi resten.

Kontakt os på tlf.: 74 42 75 00 - mail: info@soenderjysk.dk - eller book et møde med en erhvervsassurandør her

Få et tilbud til din virksomhed

Udfyld formularen, så ringer vi til dig!


Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Tak fordi du har kontaktet os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.