DNA-mærk virksomhedens værdier

Lad os hjælpe hinanden med at passe på din virksomheds værdier ved at forebygge indbrud og tyveri. Vi anbefaler SelectaDNA, fordi det knytter indbrudstyven til gerningsstedet.

SelectaDNA er en avanceret DNA-mærkning (af politiet også kaldet usynlig mærkning). Mærkningen har bevist reduktion af røverier og indbrud med op til 83% i 37 lande. DNA-mærkning er især velegnet til mindre virksomheder og håndværksvirksomheder.

Så enkelt er det at DNA-mærke virksomhedens værdier

Hvert SelectaDNA mærkningskit indeholder en unik DNA-kode og UV sporstof. Denne kode gør det muligt for politiet at identificere DNA-mærkede ejendele; knytte dem til et gerningssted og derefter hjælpe ejendelene tilbage til dig og din virksomhed. I kittet finder du alt, hvad du skal bruge, og så er det blot at gå i gang:

  • Mærk ejendelene med SelectaDNA
  • Opsæt sikrings mærker på døre og vinduer
  • Registrer din unikke kode i SelectaDNA databasen

Læs mere om SelectaDNA her – eller kontakt os for en snak om fordelene for netop din virksomhed. 

Få et tilbud til din virksomhed

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?

Hos Sønderjysk Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

ID-sikring til din virksomhed

Som erhvervskunde er ID-sikring til din virksomhed en gratis service. Dermed kan du få hjælp til at forebygge, opdage og begrænse misbrug af din virksomheds oplysninger.

Se ID-sikring

Sønderjysk Forsikring i hele landet

Sønderjysk Forsikring er dit forsikringsselskab, der giver tryghed og nærvær i hverdagen, for både privat- og erhvervskunder, uanset hvor i Danmark du bor.

Vi er født og opvokset i Sønderjylland for mere end 160 år siden, og har gennem tiden udvidet vores aktiviteter, så vi i dag er landsdækkende. Vi er ambitiøse, og vi vækster – samtidig gør vi os umage for at give vores kunder en personlig og nærværende service.

Se mere her